Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
NORDJYSKE Medier

NORDJYSKE Medier

|
Nordjylland
|
Indrykket 21-12-2017

Yield Manager (bannerspecialist)

NORDJYSKE Medier søger en forretningsorienteret specialist i displayannoncering, som skal sikre optimal indtjening på vores bannerannoncer.

Jobbet
Det primære ansvarsområde bliver at optimere bannerindtjeningen på vores sites og bidrage til, at bringe vores enorme mængder data om vores brugere i spil overfor vores annoncører. Du bliver målt på evnen til at løfte vores gennemsnitlige CPM ved hjælp af test, optimering, ændring og udfordring af vores bannersetup og placeringer.

Sekundært skal du supportere salgsafdelingen og salgskonsulenterne med optimering af kampagner, herunder at være med til at understøtte en professionalisering, hvor data og audiences spiller en stadig større rolle i vores annonceprodukter.

Vores nye Yield Manger skal have gode samarbejdsevner, da jobbet har snitflader til både salgsafdeling og digital forretningsudvikling og ugens arbejdsdage skal fordeles mellem disse to afdelinger.

Kvalifikationer

Den uddannelsesmæssige baggrund eller erfaring er ikke afgørende, men vi forestiller os, at din baggrund er kommercielt forankret. Du brænder naturligvis for den digitale verden og forstår at skabe værdi for kunderne.

Vi lægger vægt på, at du:

  • er analytisk og teknisk funderet
  • kan dokumentere erfaring med displayannoncering, programmatic og banneroptimering
  • er resultatorienteret, selvstændig, struktureret og forandringsvillig
  • er ihærdig og loyal
  • har en god formidlingsevne

NORDJYSKE Medier tilbyder
Ansættelse i en innovativ og førende mediekoncern, hvor dine muligheder for personlig udvikling er store. Du får dygtige og professionelle kollegaer med stor indsigt i branchen, som brænder for det de laver. Vi lægger vægt på et uformelt samarbejdsklima med respekt for hinanden og vores værdier. Gode ansættelsesforhold med løn efter kvalifikationer og pension.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til digital salgschef Andreas Wewer Madsen på tlf. 27 79 35 48. Se evt. mere om NORDJYSKE Medier på www.nordjyskemedier.dk

Ansøgning vedlagt CV sendes pr. e-mail til: personale@nordjyske.dk

Ansøgningsfrist: Vi afholder samtaler løbende, så send os din ansøgning hurtigst muligt.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

I NORDJYSKE Medier opfordrer vi alle interesserede til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

NORDJYSKE Medier er en publicistisk virksomhed, der med afsæt i en lang levetid former en innovativ fremtid.

Vi skaber nærkontakt mellem mennesker gennem udgivelse af dagblade, ugeaviser, magasiner, radio, tv, web, mobil og en række trykte og digitale erhvervsmedier.

NORDJYSKE Medier er resultatet af en idé, en drøm, en vision, der er næret af ildsjæle, som siden 1767 har ønsket at nytte og fornøje.

Kontakt
Kontaktperson
Andreas Wewer Madsen
Tlf:
2779 3548
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-12-2017
Udløber:
20-01-2018
Kviknummer:
LJA-53368948
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Marketing,
Media,
Salg & Kommunikation
Lignende job
Xterna A/S
Rebild, Nordjylland
Frist:
13-01-2019
Lidl Danmark K/S Administration
Morsø, Nordjylland
Frist:
19-12-2018
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
01-02-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.