Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SENSU A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 11-01-2018

VVS-installatør til virksomhed i vækst

Uggerly Installation A/S er en dynamisk nordjysk virksomhed stiftet i 1993, som med udspring i el har udviklet sig til også at omfatte VVS og svagstrøm. Virksomheden ledes af brødrene Henrik og Jens Uggerly, som også er ejere af virksomheden. Virksomheden beskæftiger i dag ca. 280 medarbejdere fordelt på 4 afdelinger – en i Jylland, to på Sjælland og en i Malmø i Sverige. De bærende værdier i virksomheden er effektivitet, kvalitet, godt håndværk og gode løsninger.


For yderligere information om Uggerly Installation A/S se www.uggerly.dk.


Til at styrke den fortsatte vækst søger vi en 


VVS-installatør til Aalborg


Uggerly Installation A/S har igennem en årrække lavet el og VVS i Huscompagniets huse, og til at fortsætte dette tætte samarbejde har vi brug for en dygtig VVS-installatør, der forstår betydningen af godt håndværk og kundepleje.


Med reference til afdelingslederen for VVS Typehuse foretager du den tekniske sagsgennemgang på et større antal typehusprojekter, og du håndterer myndigheds-behandlingen i forhold til bl.a. forsyningsselskaberne. Du fører tilsyn og sikrer, at tidsplaner overholdes, og du deltager i trykprøvninger på byggepladsen. Afhængig af din erfaring og ønsker vil der også være mulighed for at deltage i mindre entrepriseopgaver. Du vil indgå i et tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere i VVS-afdelingen i Aalborg, men du er også klar til at bistå i firmaets øvrige afdelinger.


Du er uddannet VVS-installatør og har muligvis erfaring fra en tilsvarende stilling i det udførende led eller fra en grossist eller rådgiver. Vi forventer, du har et godt kendskab til Calwin, Autocad og Excel, og du er i stand til selvstændigt at udarbejde tilbud og mindre tegninger. Udarbejdelse af KS-materiale er ligeledes et naturligt arbejdsområde for dig. Du har en god teknisk forståelse samt er vant til at anvende PC i din dagligdag.


Du indgår i teamet som en vellidt kollega, du samarbejder naturligt, har et godt overblik og er klar til at bruge dine kompetencer bredt i huset. Såvel kunder, kollegaer og medarbejdere oplever dig som venlig og imødekommende, men også tydelig i din kommunikation. Du er ansvarsbevidst, pligtopfyldende og sætter en ære i, at kunden får en god oplevelse af Uggerly Installation A/S.


Vi forventer, du bor i hensigtsmæssigt køreafstand fra Aalborg og gerne nord for Limfjorden.


Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende hverdag i en virksomhed, der vokser. Du får selvstændigt ansvar og gode karrieremuligheder i en økonomisk stærk virksomhed.


Kan du genkende dig selv i vores værdier og forventninger, så send en ansøgning som Word eller PDF-fil mærket ”496-UGG” til job@sensu.dk. Jobbet ønskes besat snarest muligt. For yderligere information om Uggerly installation A/S se www.uggerly.dk.


For yderligere information og spørgsmål om stillingen kontakt Sensu A/S, Jeanet Kristensen på telefon 29451645.

Kontakt
Kontaktperson
Jeanet Bøjlund Hvid Kristensen
Tlf:
29451645
Adresse
9220 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-01-2018
Kviknummer:
LJA-54494288
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bygge og anlæg,
Industri & Håndværk
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Aalborg Studenterkursus
Aalborg, Nordjylland
Frist:
07-06-2018
HE-VA ApS
Morsø, Nordjylland
Frist:
15-06-2018
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
25-05-2018
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
25-05-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.