Gem annonce

SENSU A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 11-01-2018

VVS-installatør til virksomhed i vækst

Uggerly Installation A/S er en dynamisk nordjysk virksomhed stiftet i 1993, som med udspring i el har udviklet sig til også at omfatte VVS og svagstrøm. Virksomheden ledes af brødrene Henrik og Jens Uggerly, som også er ejere af virksomheden. Virksomheden beskæftiger i dag ca. 280 medarbejdere fordelt på 4 afdelinger – en i Jylland, to på Sjælland og en i Malmø i Sverige. De bærende værdier i virksomheden er effektivitet, kvalitet, godt håndværk og gode løsninger.


For yderligere information om Uggerly Installation A/S se www.uggerly.dk.


Til at styrke den fortsatte vækst søger vi en 


VVS-installatør til Aalborg


Uggerly Installation A/S har igennem en årrække lavet el og VVS i Huscompagniets huse, og til at fortsætte dette tætte samarbejde har vi brug for en dygtig VVS-installatør, der forstår betydningen af godt håndværk og kundepleje.


Med reference til afdelingslederen for VVS Typehuse foretager du den tekniske sagsgennemgang på et større antal typehusprojekter, og du håndterer myndigheds-behandlingen i forhold til bl.a. forsyningsselskaberne. Du fører tilsyn og sikrer, at tidsplaner overholdes, og du deltager i trykprøvninger på byggepladsen. Afhængig af din erfaring og ønsker vil der også være mulighed for at deltage i mindre entrepriseopgaver. Du vil indgå i et tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere i VVS-afdelingen i Aalborg, men du er også klar til at bistå i firmaets øvrige afdelinger.


Du er uddannet VVS-installatør og har muligvis erfaring fra en tilsvarende stilling i det udførende led eller fra en grossist eller rådgiver. Vi forventer, du har et godt kendskab til Calwin, Autocad og Excel, og du er i stand til selvstændigt at udarbejde tilbud og mindre tegninger. Udarbejdelse af KS-materiale er ligeledes et naturligt arbejdsområde for dig. Du har en god teknisk forståelse samt er vant til at anvende PC i din dagligdag.


Du indgår i teamet som en vellidt kollega, du samarbejder naturligt, har et godt overblik og er klar til at bruge dine kompetencer bredt i huset. Såvel kunder, kollegaer og medarbejdere oplever dig som venlig og imødekommende, men også tydelig i din kommunikation. Du er ansvarsbevidst, pligtopfyldende og sætter en ære i, at kunden får en god oplevelse af Uggerly Installation A/S.


Vi forventer, du bor i hensigtsmæssigt køreafstand fra Aalborg og gerne nord for Limfjorden.


Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende hverdag i en virksomhed, der vokser. Du får selvstændigt ansvar og gode karrieremuligheder i en økonomisk stærk virksomhed.


Kan du genkende dig selv i vores værdier og forventninger, så send en ansøgning som Word eller PDF-fil mærket ”496-UGG” til job@sensu.dk. Jobbet ønskes besat snarest muligt. For yderligere information om Uggerly installation A/S se www.uggerly.dk.


For yderligere information og spørgsmål om stillingen kontakt Sensu A/S, Jeanet Kristensen på telefon 29451645.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Kontaktperson
Jeanet Bøjlund Hvid Kristensen
Tlf:
29451645
Adresse
9220 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-01-2018
Kviknummer:
LJA-54494288
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bygge og anlæg,
Industri & Håndværk
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Gem annonce
Lignende job
Bila A/S
Morsø, Nordjylland
Frist:
05-02-2018
Outrup Vinduer & Døre A/S
Morsø, Nordjylland
Frist:
21-01-2018
Job fra denne arbejdsgiver
Jammerbugt, Nordjylland
Frist: 
23-02-2018
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
08-03-2018
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
23-02-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.