Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børnehaven Tusindstrålen

|
Nordjylland
|
Indrykket 17-07-2017

Vi søger ny medarbejder til lille børnehave i Aalborg.

Vi er en lille velfungerende børnehave beliggende i Aalborg Øst der søger en ny pædagog. Vores pædagogik udspringer fra Antroposofien og Rudolf Steiners tanker om det lille barn. Dagligt er vi 5 medarbejdere: 3 pædagoger, 1 pædagogmedhjælper og 1 omsorgsmedhjælper. Vi drager i fællesskab omsorg for 25 dejlige børn i alderen 2-6 år.


Børnene er inde om formiddagen, fordelt på to stuer blandet i køn og alder som to søskendeflokke. Om eftermiddagen er de alle ude på legepladsen. Uanset vejr. Her laver de forskellige aktiviteter som bål, havearbejde, snitter i træ, passer køkkenhave, vedligeholdelse og leger i vores eventyrlige have. 


Vi søger en ny pædagog der kan varetage haven som "sin stue". Være den efterligningsværdige voksne, som igangsætter aktiviteter ude. Er aktiv og gør praktisk arbejde som børnene kan deltage i. Torsdag har du storebørnsgruppen om formiddagen og laver skoleforberedende aktiviteter.


Du skal have lyst til at lære og fordybe dig i pædagogiske temaer som studiearbejde for dig selv og i fællesskab med resten af personalegruppen. Vi vægter vores faglighed højt. 


Arbejdstiden er fast og ligger mandag, tirsdag, onsdag og fredag fra kl. 12.30 til 16.30. Torsdag er fra kl. 9 til 16.30. Fast timetal er minimum 23,5 timer pr. uge. Periodisk vil stillingen også rumme at være støttepædagog inde på stuerne om formiddagen og der kan påregnes flere timer. Ydermere vikararbejde ved sygdom, ferie og fridage. Uanset ligger alle arbejdstimer inden for børnehavens åbningstid kl. 7-16.30.


Fra ansættelsens start 1. oktober 2017 til 1. februar 2018 er stillingen på 33 timer pr. uge, da der er støttetimer tillagt.


Er du uddannet pædagog, kan aktivere dig selv og arbejde alene, er praktisk anlagt, har grønne fingre og kan bruge værktøj mangler vi dig!

Kontakt
Kontaktperson
Jette Sommer
Adresse
9220 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
17-07-2017
Kviknummer:
LJA-47779663
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Undervisning og pædagogik
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Boligforeningen Fredensbo
Brønderslev, Nordjylland
Frist:
04-12-2017
Circle K
Nordjylland
Frist:
30-11-2017
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.