Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Statens Administration

|
Nordjylland
|
Indrykket 02-03-2018

Vi søger en personaleleder til vores refusionsteam i Statens Administration i Hjørring

Statens Administration (SAM) søger en driftssikker, kvalitetsfokuseret og udviklingsorienteret teamleder, der har solid erfaring med personaleledelse. Ideelt set har du også viden om og erfaring med refusioner, men anden baggrund kan komme i betragtning.  
  


Om stillingen
Som teamleder for refusionsteamet er du sammen med dine kollegaer ansvarlig for at søge refusioner for over 400 millioner kr. om året til vores ca. 150 kunder. Udover dette får du ansvaret for afstemning af de til refusionsområdet tilhørende konti, afrapporteringer m.m. Det er vigtigt for os, at du som person er meget serviceminded og har fokus på kvalitet i dit og dine kollegaers arbejde, da vores kunder skal opleve SAM som en professionel og serviceorienteret leverandør.  
 
Udover dette vil du få et tæt samarbejde med resten af SAM og ikke mindst vores 2 lønteams. Da der er et stort fokus på kvalitet, har vi løbende et tæt samarbejde med vores koncernrevision samt Rigsrevisionen.  
  
Du bliver teamleder for refusionsteamet bestående af ca. 16 kollegaer. Du refererer til Kontorchefen for løn og refusion, og har i dagligdagen et tæt samarbejde med de 2 teamledere i løn. Kontorchefen og teamlederne udgør tilsammen ledelsesgruppen for kontoret løn og refusion. Herudover kommer du til at indgå i ledelsesgruppen for SAM, hvor du også kommer til at indgå i udviklingen af SAM som en udviklings-, kundeorienteret og effektiv virksomhed.  
  
Du skal i hverdagen sikre, at de kolleger du er teamleder for trives og udvikler sig for at skabe grobunden for at vi sammen kan sikre, at vi når vores mål og udvikler SAM til et top moderne Shared Service Center. Du får det totale personaleansvar for dit team, og du skal bl.a. stå for den daglige driftsplanlægning , bl.a. på daglige tavlemøder (LEAN model), ligesom du skal stå for rekruttering, udvikling, sikre en effektiv uddannelse og oplæring af medarbejderne via kurser og sidemandsoplæring m.m. Vi arbejder bl.a. sammen med SAM`s eget robotteam om udviklingen af software robotter til at indgå i driften i refusion.  
  
Pga. den udvikling SAM pt. står midt med Bedre Balance II m.m. må du påregne nogen rejseaktivitet til København primært i starten af din ansættelse, men du må også derefter forvente jævnlige ture til København eller andre dele af landet til kundebesøg m.m.  
  
Hvad kan du?  
Du har solid erfaring med personaleledelse formentlig fra en løn og/eller HR driftsorganisation, og gerne med kendskab til refusionsområdet, men anden baggrund kan komme i betragtning. Har du ikke viden om refusionsområdet skal du være indstillet på en meget stejl indlæringskurve. Vi er stadig en forholdsvis ung organisation, så vi arbejder med at finde vores ståsted i forhold til at få værdierne og kulturen ind på rygraden og få opbygget det samarbejde i grupperne, team m.m. der gør, at vi sammen kan løfte SAM til et godt sted at være og hvor vi samtidig får opbygget best practice. Så du skal endvidere være indstillet på at indgå i dette arbejde sammen med alle andre i SAM.
 
Du drives af at skabe trivsel, arbejdsglæde og motivation blandt dine kollegaer, og af at have mange bolde i luften og af at arbejde efter deadlines. Du er god til at løse de mange daglige udfordringer, der altid vil være.   
  
Du skal gå forrest, og du skal sammen med dine kollegaer bidrage til at videreudvikle en god fælles kultur i teamet, og på tværs i kontoret, hvor samarbejde, sikker drift, kvalitet, forbedringer og kundeservice er i fokus.  
  
Du har løbende fokus på at skabe gode relationer i dit team, til dine 2 teamlederkollegaer, ledelsesgruppen i SAM samt til kunder, revisionen og andre eksterne samarbejdspartnere. Du har gennemslagskraft og gode formidlingsevner både mundtligt og skriftligt. Vi forventer, at vores ledere er teamplayere, ledelsesmæssigt ambitiøse og indgår i den fælles indsats, der sikrer vores samlede målopfyldelse.   
  
Hvem er vi?   
Statens Administration er en styrelse i Finansministeriet. I Løn og Refusion er vi på nuværende tidspunkt ca. 70 medarbejdere, der har ansvaret for at levere løn og hjemsøge refusioner til vores kunder. Pt. er der to lønteams og et refusions team.   
  
Vi tilbyder en udfordrende lederstilling, hvor der er fokus på og støtte til din ledelsesmæssige udvikling. Du vil blive en del af et uformelt miljø og en stærk ledelsesgruppe, hvor der bliver lagt vægt på løbende sparring og erfaringsudveksling.   
  
Vil du vide mere?   
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Christian Nielsen tlf. 41 70 39 84.  
  
Løn- og ansættelsesvilkår  
Du tilbydes løn- og ansættelsesvilkår iht. gældende overenskomst i Staten med indplacering efter kvalifikationer. Du kommer til at have din daglige gang på Arsenalvej 33 i Hjørring.   
  
Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan opnå og opretholde Sikkerhedsgodkendelse under hele din ansættelse.  
  
Ansøgning  
Du søger stillingen via linket her på siden senest den 16. marts 2018. Første samtaler forventes afholdt den 19. og 20. marts 2018. Du skal forvente at gennemføre en test i løbet af ansættelsesprocessen. Forventet tiltrædelse den 1. maj 2018 eller snarest muligt derefter.  
  
Statens Administration opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.  
  
 

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
41703984
Adresse
9800 Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-03-2018
Kviknummer:
LJA-57127921
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig,
Ledelse,
Human Resources
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Siemens
Aalborg, Nordjylland
Frist:
09-08-2018
EXO ARNVIND
Aalborg, Nordjylland
Frist:
21-08-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.