Gem annonce

OCCO ApS

|
Nordjylland
|
Indrykket 12-08-2017

Vi søger en energisk og engageret Nordjyde som sælger til grossistvirksomhed

Jobbeskrivelse: Du indgår i et dynamisk salgsteam målrettet mod det offentlige og danske erhvervsliv. Opsøgende salgsbearbejdning, emner og kunder i marken.  Udarbejdelse af tilbud og opfølgning.


Kvalifikationer: Vi forestiller os, at du kan fremvise gode salgsresultater.  Du har lyst og vilje til at løse opgaver med kunder/emner.  Du kan formulere dig på dansk i skrift og tale.  Du kan arbejde med IT på brugerniveau.


Personlige egenskaber: Du er udadvendt, åben og positiv. Du er en person med styr på planlægning. Du kan sælge, servicere og udbygge nye og gamle relationer. Du er 25-35 år. Du er flittig og energisk.


Vi tilbyder: Intensiv oplæring i sortiment. Oplæring i B2B salg, og salg til det offentlige. Intensiv salgstræning. Distrikt Nordjylland. Lønniveau mellem 25.000 – 35.000 kr. (efter kvalifikationer)


Dit distrikt bliver primært Nordjylland som ude kørende sælger.


OCCO er en lille grossistvirksomhed, der sælger rengøring, vask- og hygiejneprodukter, samt smøreolie mv. til industri. Vi har flere nicheprodukter, som hver især har deres egne segmenter. Læs mere på www.occo.dk. 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Kontaktperson
Bo Mogensen
Tlf:
21732145
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-08-2017
Kviknummer:
LJA-48465995
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation,
Detail- og engroshandel,
Marketing
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Gem annonce
Lignende job
Storm Group
Aalborg, Nordjylland
Frist:
08-09-2017
IM-Teknik & Data
Morsø, Nordjylland
Frist:
05-09-2017
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.