Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

DanPay ApS

|
Nordjylland
|
Indrykket 27-09-2017

Vi søger 2 salgskonsulenter til Jylland, Fyn & Sjælland

Stoler du på dig selv og dine evner? Så er det måske en idé at blive kørende konsulent hos DanPay?

DanPay tilbyder sine kunder yderst attraktive indløsningsaftaler bestående af betalingskortprodukter brandet med Visa, Mastercard, JCB, China Union Pay & Diners.

Dit arbejde består i at rådgive og synliggøre klare fordele, herunder likviditetsforbedringer og andre økonomiske forhold som gør sig gældende på betalingsmarkedet. Løsningen medvirker til at vores konsulenter har de bedst tænkelige redskaber der skal til, for at skabe grobund for deres individuelle succes.

Grundet stor efterspørgsel på vores produktportefølje i alle segmenter af erhverv i Danmark, søger vi nu top-motiverede ildsjæle over hele landet.

?Selve jobbet

I jobbet som konsulent vil du indgå i et yderst resultatorienteret team med fleksible og fordelagtige arbejdsvilkår, præget af selvstændighed, stort drive, samt viljen til at skabe resultater

Det er vigtigt at forstå, at jobbet som konsulent hos DanPay ikke kun drejer sig om at sælge og lukke ordrer, mere end også at formå at åbne døre.

Vi er ikke bange for at sige, at DanPay har markedets bedste priser, vilkår og produkter. Så hvis du besidder kvaliteterne og ved du er stærk i denne del, så er jobbet hos DanPay noget for dig.

Stillingen indebærer et stort ansvar og og en høj grad af frihed, hvor du har en stor indflydelse på din egen arbejdsdag og tid.

Du får selv ansvaret for, og friheden til, at opbygge og vedligeholde din egen personlige kundeportefølje i dit eget nærområde. Du vil samtidig få tildelt kundeemner fra DanPay’s voksende portefølje af kunder. Disse er typisk kunder inden for diverse rammeaftaler og storkundeaftaler, som DanPay har indgået på landsplan.

Derigennem kommer du i kontakt med mange forskellige typer mennesker og det er derfor vigtigt, at du evner at kommunikere på lige fod med alle, samt at du er stærk i at skabe relationer.

Dine resultater bliver belønnet økonomisk, specielt hvis du besidder evnen til at kunne lukke en ordrer og fastholde dine kontakter. Der er god mulighed for at udvikle dine kompetencer, både på det personlige og faglige plan. Vi vil naturligvis sørge for en grundig oplæring, så du kan nå dine resultater, såvel fagligt som økonomisk.

 

Din personlighed er afgørende. Derfor er det vigtigt,

· At du har interessen for, viljen til og ambitionen om at indfri dine egne personlige                     målsætninger.

· At du er god til at åbne døre, samt lukke ordrer, på alle niveauer.

· At du en relationsskabende person, der formår at fastholde og netværke med kunden.

· At du er sælgeren, der ved, du kan og derfor hellere vil belønnes 100 % af egen indsats.

· At du ikke er bange for at opbygge din egen fremtid økonomisk såvel som                           udviklingsmæssigt.

Derudover forventer vi du er:

Udadvendt, imødekommende, serviceminded, har en professionel udstråling, og har viljen til at bidrage med lidt ekstra. Vi søger konkurrencemennesker, er du en af dem?

Lønforhold:

Som konsulent hos DanPay bliver du aflønnet af ren provision med mulighed for grundløn. Dette sætter krav til din personlighed, men giver dig også mulighed for en yderst attraktiv indtjening. Vores konsulenter er konkurrencemennesker og ser derfor en klar fordel i denne lønform. Er du en af dem?

Vi arbejder hele tiden med at udvikle vores produktportefølje og giver vores kunder en meget attraktiv måde at optimere deres indløsningsaftale og likviditet på. Vi har i vores nuværende segment, en meget høj hitrate, derfor har vi nu en klar målsætning om at styrke vores position på markedet, med yderligere en salgsstab. Dette kræver topmotiverede medarbejdere, der tør tage ansvar - for sig selv, for DanPay og ikke mindst for vores kunder.

DanPay har flere forskellige samarbejdspartnere på indløsningsområdet af internationale betalingskort. Dermed vil det altid være muligt for vore konsulenter, at finde en løsning der passer til kunden. DanPay har særdeles attrakttive løsninger indenfor både fysisk handel POS og webhandel ECOM.

Derudover leverer og sælger DanPay også betalingsterminaler igennem flere partnere og har særdeles attraktive prispakker til vore kunder samt en betalingsterminal, der passer til ethvert behov. Det er ikke et krav, at vore konsulenter skal have et særligt kendskab til betalingsterminaler eller være teknisk uddannet indenfor området. DanPay sørger selv for oplæring af vore konsulenter. Til terminalerne hører diverse tilbehør herunder især bonruller hvor DanPay i dag fører alle størrelser og typer. 

Det er en fordel, hvis du besidder eget CVR nr. så du kan fakturere os dine salg. Hvis ikke så finder vi en løsning. der passer netop til dig.  

Ansøgning modtages udelukkende på e-mail, sendt til jr@dan-pay.dk

Vedhæft din ansøgning samt cv og mærk emnefeltet: Salgskonsulent.

Kørekort: B, Villig til at bruge egen bil i jobbet

Kontakt
Kontaktperson
Jacob Rasmussen
Tlf:
60222198
Adresse
9200 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
27-09-2017
Kviknummer:
LJA-49663179
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation,
Detail- og engroshandel,
Marketing
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Dansk Supermarked
Hjørring, Nordjylland
Frist:
17-04-2018
Tetra Pak
Nordjylland
Frist:
17-04-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.