Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

NOBICALL IVS

|
Nordjylland
|
Indrykket 09-02-2018

VERDENS FEDESTE STUDIEJOB I AALBORG

NOBICALL udvider og vi søger 12 nye mødebookere (DELTID) til kontoret i Aalborg. Vi søger dig, der har FOKUS, VILJE og BEGEJSTRING. Erfaring er ikke nødvendig, da vi giver pladsen til at du kan udvikle dig.Vi booker møder for lokale forsikringsselskaber. Vi søger også fuldtid. Deltid har åbent mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 16.30-20.30 og lørdag efter aftale. (Min. 2 vagter om ugen).Vil du være en del af vores fantastisk deltidshold, så ring allerede i dag på 22639302.Du vil lære en del om, at kommunikere med mange forskellige typer af kunder, som du kan bruge i dit videre forløb i livet. Derudover styrker jobbet din personlige udvikling og du kommer til at lære en del om salg.


• Er du til et fedt sammenhold og skøre konkurrencer?
• Har du lyst til at blive endnu bedre til at sælge?
• Er du til festlige arrangementer?


Jobbet er ekstremt hårdt, så vi forventer, at du kommer med FOKUS, VILJE & BEGEJSTRING. Vi har det sjovt og kæmper sammen som team, deler vores erfaringer og sørger for, at du glæder dig til at komme på arbejde hver dag. Vi sørger for, at du lærer at ”sparke røv” og giver dig den power, der er nødvendig for succes. Du trives med at tale i telefon og lader dig ikke gå på af afvisninger.


Hos os er du vigtigst, og du vil derfor også få en masse frihed og ansvar. Du belønnes for dit drive, vindermentalitet og resultater. Send din ansøgning og CV i dag på peter@nobicall.dk eller ring på 22639302. Du må gerne skrive ”DELTID AALBORG” i emnelinjen.


Jeg glæder mig til at høre fra dig..


Med venlig hilsen


Peter Fjeldsøe

Kontakt
Kontaktperson
Peter Fjeldsøe
Tlf:
22639302
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-02-2018
Kviknummer:
LJA-56062337
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Kontor og administration
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Ikea
Aalborg, Nordjylland
Frist:
22-07-2018
Ikea
Nordjylland
Frist:
22-07-2018
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
14-08-2018
Randers, Østjylland
Frist: 
25-07-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.