Gem annonce

Sygedagpengehuset

|
Nordjylland
|
Indrykket 11-01-2018

Vejleder til udvidet vejledning i Sygedagpengehuset

Erhvervsvejleder til fast stilling i Sygedagpengehusets team udvidet vejledning
I Jobcenter Aalborg er vi interesseret i at bygge bro mellem afdelingerne, og sikre at borgernes vej tilbage på arbejdsmarkedet bliver så overskuelig og målrettet som mulig. Sygedagpengehuset har derfor et team af erhvervsvejledere, som støtter op om rådgivers indsats for de sygemeldtes tilbagevenden til arbejdsmarkedet. Der er stor søgning til indsats via dette team, og vi leder derfor efter den helt rigtige medarbejder til at supplere teamets to medarbejdere.

Vi leder efter en person som har erfaring med arbejdsmarkedsrettede indsatser, og som har kendskab til hvilke kompetencer der kræves på arbejdsmarkedet – inden for en bred vifte af brancher. Vi leder efter en person som har erfaring med voksenvejledning og erfaring med at arbejde med netværksdannelse. Du kan arbejde coachende og motiverende, med fokus på at udarbejde handleplaner for den enkelte i et tværfagligt myndighedssamarbejde, og er derfor også kommunikativt stærk i både tale og skrift. Vi ønsker os en socialfagligt uddannet kollega, og har du anden relevant uddannelse med erfaring inden for erhvervs- og karrierevejledning, er det bare et plus!

Personligt lægger vi vægt på at du kan arbejde med at spotte menneskers ressourcer, og spejle dem i hvordan disse kan anvendes i et beskæftigelsesrettet fokus. Det er vigtigt at du besidder en drivkraft i at få gjort de komplekse ting enkle, og kan holde fokus på hvad der er kerneopgaven i dit samarbejde med den sygemeldte og den sygemeldtes rådgiver.

Målgruppen for udvidet vejledning er sygemeldte fra a-kasse, eller sygemeldte som bliver ledige i sygedagpengeperioden. De kan være kendetegnet ved helbredsproblemer i form af nedslidning, de kan være "udfaldstruede", ufaglærte eller med korterevarende uddannelse og have behov for brancheskift – eller hjælp til at tænke i andre retninger. For nogle borgere er der også tale om en svækket arbejdsidentitet. Udvidet vejledning arbejder således med at igangsætte processer, hvor den enkelte støttes til kompetenceafklaring, motivation og inspiration til at tænke i andre baner for jobsøgning end hidtil. Indsatsen består af 2-3 samtaler med den enkelte, som munder ud i en konkret handleplan – evt. i samarbejde med Jobhuset og/eller a-kasse.

Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål? I så fald kan du kontakte vejleder Thomas Mølgaard på 9982 7257, eller teamleder/stedfortræder Jette Rank Andersen på tlf. 9982 7336.

Ansøgningsfrist er 13.02.18, og vi forventer at afholde samtaler d. 16.02.18.

Arbejdsstedets adresse: Vesterbro 14, 9000 Aalborg

Stillingen er omfattet af lokal løn. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/

(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob.aspx?ofirid=3943ff18)

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Kontaktperson
Jette Rank Andersen
Tlf:
99827336
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-01-2018
Kviknummer:
LJA-54494253
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling,
Human Resources
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Gem annonce
Lignende job
DOLLE A/S
Thisted, Nordjylland
Frist:
17-02-2018
Aalborg Kommune
Nordjylland
Frist:
17-02-2018
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
23-01-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.