Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kriminalforsorgen Midt- og Nordjylland

|
Nordjylland
|
Indrykket 04-01-2018

Værkmester med skovbrugsuddannelse eller lignende til beskæftigelse på Kragskovhede Fængsel

Har du lyst til at gøre en vigtig forskel for indsatte og kollegaer i det daglige arbejde i Kriminalforsorgen med at bringe mennesker videre til et sikkert liv uden kriminalitet? Så læs videre…
 
Kragskovhede Fængsel er et åbent fængsel med 211 pladser, hvor af de 50 pladser er fleksible pladser, der kan omdannes til lukkede pladser efter behov. Fængslet ligger i et stort åbent naturområde ved Jerup mellem Frederikshavn og Skagen. Fængslet modtager ca. 700 nye indsatte om året. Institutionen består af fem enheder, hvoraf de fire er på Kragskovhede Fængsel og en udgøres af Pension Hammer Bakker. Institutionens medarbejdere har mange forskellige fagligheder, herunder betjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere og sundhedsfagligt personale.  
 
Kragskovhede Fængsel søger en medarbejder, som kan og har lyst til at bruge sin faglighed til at beskæftige, vejlede og uddanne indsatte sammen med teamet af værkmestre på landbruget. Teamet af værkmestre beskæftiger indsatte med økologisk landbrug inden for planteavl, skovdrift, kvægbrug og naturpleje. Stillingen vil som udgangspunkt være på Kragskovhedes landbrug, hvor arbejdet består i at oplære, motivere, støtte og fastholde indsatte på skovholdet.  
 
Om dig:  
• Du er en uddannelse inden for skovbrug eller lignede.  
• Du har lyst til at bruge din faglighed til at beskæftige, vejlede og undervise indsatte  
• Du motiveres af at arbejde med mennesker og resocialisering  
• Du er indstillet på og har evner for tværfagligt samarbejde med forskellige faggrupper  
• Du er initiativrig, alsidig og fleksibel og arbejder løsningsorienteret  
• Du er ansvarsbevidst, beslutsom og psykisk robust  
• Du har et positivt menneskesyn  
 
Vi tilbyder:  
• Et arbejde, hvor du bliver udfordret både fagligt og personligt  
• Et arbejde, hvor du er med til at løse en vigtig samfundsmæssig opgave  
• En uforudsigelig og afvekslende hverdag med mange gode kollegaer  
 
Værkmestre i Kriminalforsorgen tilhører den uniformerede gruppe og skal derfor gennemgå en del af den samme uddannelse som fængselsbetjente. Det betyder, at man i løbet af de 2 års prøvetid, skal følge uddannelsen på Kriminalforsorgens Uddannelsescenter i Birkerød.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår:  
Hvis du ikke er uddannet værkmester, kan du læse mere om værkmesteruddannelsen, optagelseskrav, herunder fysiske krav og studiekrav på dette link: http://www.kriminalforsorgen.dk/Bliv-værkmester-5513.aspx  
 
Stillingen er på 37 timer ugentligt, og arbejdstiden er fordelt på dagtjeneste mandag-fredag, samt turnus deltagelse i weekendvagt på kvægbrug. Tiltrædelse snarest.  
 
Aflønning sker efter gældende overenskomst, Ny Løn. Ansættelse vil eventuelt, indtil optagelse på værkmesteruddannelsen, ske efter relevant overenskomst.
 
Arbejdspladsen er beliggende Sindalvej 81, 9981 Jerup.  
 
Ansøgning:  
Kriminalforsorgen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Dog må du ikke være straffet og må påregne, at der udarbejdes et træk i Det Centrale Kriminalregister inden endelig ansættelse.  
 
Nærmere oplysning om stillingen kan fås ved henvendelse til enhedsleder Ole Møller, tlf. 3045 1820. Spørgsmål om værkmesteruddannelsen kan rettes til: LHR.Hobro@kriminalforsorgen.dk.  
 
Forbered din ansøgning som angivet på hjemmesiden: http://www.kriminalforsorgen.dk/Bliv-værkmester-5513.aspx - og send din ansøgning senest den 25. januar 2017 via ”Søg stillingen”.  
 

Kontakt
Kontaktperson
Lene Elsig Theilgaard
Tlf:
72552901
Adresse
9981 Frederikshavn
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-01-2018
Kviknummer:
LJA-54062527
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Land-, skov- og havebrug
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
MatchMind AS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
13-06-2018
MatchMind AS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
13-06-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.