Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SKAT

|
Nordjylland
|
Indrykket 28-10-2017

Udviklingsorienteret leder til vores it support i Aalborg

Har du erfaring med ledelse af itbrugersupport, og er du drevet af konstant at gøre tingene bedre og at motivere dine medarbejdere til det samme? Så er du måske vore nye lederkollega. 
 
Stærk personaleledelse, leverancesikkerhed og effektivisering 
I IT Center Aalborg leverer vi 1. og 2.level support til organisationens ansatte. Supporten leveres gennem telefonsluse og online værktøj. Overvågning 24/7 er ligeledes en opgave i centret. 
 
Der er fokus på sikker drift og stabilitet, og din opgave vil blive sammen med de øvrige supportteams at transformere supporten over i et setup, der imødekommer den nye skatteforvaltnings generelle og individuelle behov, når SKAT pr. 1. juli 2018 deles op i syv nye styrelser. Der er fokus på at skabe en imødekommende support, som er i stand til at afdække kundens behov og løse de mange forskelligartede opgaver, der er, til vores kunders tilfredshed. På sigt skal vi løfte supporten til next level, hvor vi udnytter automatiseringer til at effektivisere og løfte mere komplekse tværfaglige opgaver. 
 
Du får personalesansvaret for 21 ambitiøse it-supportere, og vi lægger vægt på en energiskabende og motiverende ledelse. Du formår at være en inspirerende sparringspartner kombineret med evnen til at motivere og fastholde medarbejderne.   
 
Du indgår i et stærkt lederteam i Drifts- og Udviklingscentret, som understøtter og leverer drift og support af it-løsninger på tværs af SKAT. Vi er et energisk ledelsesteam, som består af både nye og erfarne ledere. 
 
Derudover forventer vi, at du:   
 

  • er resultatorienteret uden at gå på kompromis med kvalitet og faglighed  
  • sikrer medarbejdernes kompetenceudvikling  
  • sikrer videndeling og samarbejde på tværs af teams  
  • har fokus på og til stadighed bidrager til effektivisering af opgaver og processer på tværs af enheder i Drifts- og Udviklingscentret 
  • sikrer at strategier, politikker og mål omsættes på tværs i Drifts- og Udviklingscentret 
  • har blik for forandringsledelse  
 
Nytænkende og motiverende leder
Erfaring fra et tilsvarende job er en fordel, og vi forventer, at du har en IT faglig baggrund og service management erfaring i forhold til leverancestyring og opfølgning. Mindst lige så vigtigt er det, at du motiveres og drives af at levere professionel service til dine kunder. 
Som leder er du visionær og idérig. Du sætter ambitiøse mål og uddelegerer ansvar, og du er i stand til at engagere og motivere dine medarbejdere til at tænke nyt i forhold til at levere den bedst mulige service til vores kunder.  
 
Drifts- og Udviklingscenter (DUC) – din afdeling   
Vi er syv kontorer i DUC som understøtter og leverer drift og support af it-løsninger på tværs af SKAT. Derudover løser afdelingen mange forskellige opgaver for at understøtte SKATs strategiske fokus om sammenhængende og omkostningseffektive it-løsninger af høj kvalitet. DUC har en central rolle i IT og Datas hjemtagningsstrategi [MML2] og arbejdet med at vedligeholde, drifte og overvåge driften af hjemtagne forretningsapplikationer.   
 
Ansøgning og kontakt   
Ansøgning med CV og relevante dokumenter bedes sendt via linket ”Søg jobbet” senest den 17.11 2017. Spørgsmål besvares gerne af Funktionsleder John K C Madsen på telefon 72 38 94 86.   
 
Stillingen er klassificeret i lønramme 36 og forventes som udgangspunkt besat på overenskomstvilkår. Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.  
 
Der vil indgå en logisk analyse og en personanalyse i ansættelsesforløbet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest. 
 
Din fysiske arbejdsplads bliver indtil videre Skibsbyggerivej 5, 9000 Aalborg. Som led i regeringens plan ’Fra én til syv styrelser – skatteforvaltningen 2021’ vil SKAT blive erstattet af syv nye styrelser under Skatteministeriet, som får ansvar for hver sin kerneopgave. IT og Data, som DUC er en del af, forventes placeret i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, som kommer til at bestå af ca. 900-1.100 medarbejdere, og får til huse i København, Middelfart og Aalborg. Læs mere om skatteforvaltningens organisering på http://www.fra1til7.dk. ;;
 
Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Kontakt
Kontaktperson
John Madsen
Tlf:
72389486
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-10-2017
Kviknummer:
LJA-50581022
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT,
Ledelse,
Ingeniør og naturvidenskab,
Industri & Håndværk,
Tele
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Aalborg Kommune
Nordjylland
Frist:
10-04-2018
EXO ARNVIND
Aalborg, Nordjylland
Frist:
24-03-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.