Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
UCN - University College Nordjylland

UCN - University College Nordjylland

|
Nordjylland
|
Indrykket 24-04-2017

Uddannelsesdirektør

Professionshøjskolen University College Nordjyllands hovedaktiviteter består af erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser, efter- og videreuddannelse samt forsknings- og udviklingsarbejde. Til at stå i spidsen for udviklingen af fremtidens erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser og - i samarbejde med ledere og medarbejdere - at realisere uddannelsernes potentiale, søger UCN en uddannelsesdirektør med tiltrædelse den 1. august 2017.

Værdiskabelse sammen med omverden

Stor indflydelse på Uddannelsesdanmark
UCN har brug for en visionær uddannelsesdirektør, der forstår at agere under de politiske rammer, og som ser de enestående muligheder i UCNs uddannelser og rolle som markant vidensinstitution.

Du får det overordnede ansvar for sammen med uddannelseschefer og ledere - at drive og udvikle institutionens erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser samt videreudvikle CFU (center for undervisningsmidler) og det internationale område. Du skal sikre, at uddannelsesområderne drives effektivt og med en høj faglig kvalitet. Herudover får du en helt særlig rolle i forhold til at sikre grænsekrydsende opgaveløsning og ledelse i hele UCN. Du bliver chef for 8 højt kvalificerede chefer.

Du refererer til rektor, og som medlem af rektoratet forventes du at bidrage aktivt til at skabe et professionelt og konstruktivt samarbejde omkring UCNs strategi og overordnede drift og udvikling samt at profilere UCN som uddannelses- og vidensinstitution både lokalt, regionalt, nationalt og internationalt.

En direktør med holdninger, mod og stærke samarbejdsevner
Du forventes at have en lang videregående uddannelse, stort kendskab til og indsigt i uddannelse, en stærk ledelsesmæssig erfaring samt et relevant netværk inden for uddannelsesverdenen. Du har et personligt engagement i uddannelse, er analytisk stærk, har organisatorisk overblik og er beslutningsstærk. Du har stærke relationelle kompetencer og evner at samarbejde bredt både i og uden for UCN.

Læs mere om stillingen, vilkår og ansøgningsproceduren i det uddybende notat på www.mercuriurval.com. Stillingen skal søges direkte hos UCN. Link til dette kan du ligeledes finde på Mercuri Urvals hjemmeside. Ansøgningsfristen udløber den 19. maj 2017.

Kontakt
Kontaktperson
Evald Eriksen
Tlf:
4057 8708
Web:
Adresse
Selma Lagerløfs Vej 2
9100 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
24-04-2017
Udløber:
19-05-2017
Kviknummer:
LJA-45647820
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Undervisning og pædagogik
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Dansk Standard
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist:
05-08-2018
Dansk Standard
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist:
06-07-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.