Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rebild Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 05-07-2018

Udadvendt og forretningsorienteret erhvervskonsulent

Udadvendt og forretningsorienteret erhvervskonsulent søges til Business Rebild

Rebild er den kommune i regionen, virksomhederne selv vurderer som den mest erhvervsvenlige på DI’s årlige analyse – og dér ønsker vi at blive. Der er ambitiøse erhvervsmål defineret i vores Vision 2030, som skal opnås via synlighed og direkte sparring med de mange virksomheder i vores område.

Kunne du tænke dig et alsidigt, selvstændigt og relationsskabende job, hvor du har stor frihedsgrad til at sætte dit personlige præg på vores fælles udvikling? Vil du være en del af et netværk af professionelle rådgivere, erhvervsledere og lokale virksomheder, der arbejder mod ambitiøse mål?

I så fald kan vi tilbyde dig en stilling som erhvervskonsulent i Business Rebild, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. bliver:

  • Sparringspartner for kommunens virksomheder med fokus på strategi- og forretningsudvikling, salg, internationale perspektiver, markedsføring og netværk og arbejdskraft.
  • Formidling af regionale, nationale og internationale erhvervsfremme-initiativer, som kan være til gavn for erhvervslivet i Rebild Kommune
  • Deltage og bidrage til tværkommunale og regionale samarbejder, hvor din primære opgaver bliver at varetage de lokale virksomheders interesser
  • Bidrage til en række af Business Rebilds forskellige initiativer og indsatser – såsom; mentorordningen, årskonference, samarbejde med uddannelsesmiljøer o.lign.
  • Projekter – Drive og udvikle netværk og projekter, herunder ansøgninger/Funding
  • Kendskab til markedsføring, digitalisering og branding er ønskeligt, men ikke et krav
  • Involvering i salg af erhvervsjord og markedsføring heraf

Du spiller således en væsentlig rolle i at markedsføre Rebild som en erhvervsvenlig kommune, med en fantastisk beliggenhed og gode muligheder for etablering.

Om dig:
Du trives med dialog og opsøgende kontakt, både overfor eksisterende- og nye virksomheder. Du har naturlig gennemslagskraft og er en god kommunikator, ligesom du har erfaring med forretningsudvikling, virksomhedsdrift, eksport og internationalisering. Du arbejder struktureret og trives med at have mange bolde i luften samtidig.
Du har forretningsforståelse, erfaring med projektledelse og indsigt i det private erhvervsliv.

Vi tilbyder:
Et spændende og udfordrende job, i en mindre organisation, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Vi bor centralt i Business Park Nord, blandt 81 andre virksomheder, hvor du også får din daglige gang.

Yderligere information om jobbet kan fås hos Erhvervs- og turistchef Jane B. Lindberg – jbli@rebild.dk eller Erhvervskonsulent Birgitte Frost Larsen – bfla@rebild.dk. (bfla@rebild.dk)

Har du lyst til at være en del af et innovativt miljø med en bred kontaktflade? Send din ansøgning til os senest den 6. august 2018 kl. 08:00
Samtale forventes afholdt tirsdag den 14. august 2018

Løn og ansættelsesvilkår forhandles efter gældende overenskomst.

Kommunen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, og opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
99889988
Adresse
9530 Støvring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-07-2018
Kviknummer:
LJA-63059076
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Offentlig
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Takeda
Nordjylland
Frist:
26-10-2018
Dragsbaekcentret
Thisted, Nordjylland
Frist:
26-10-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.