Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

FKSSLAMSON A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 01-09-2017

TV operatør

Vi søger:


TV-operatører.


Er du vild med teknik, IT og har lyst til at arbejde i top moderne TV-biler med masser af udstyr - så har vi jobbet til dig.


Du kan se frem til et alsidigt job, hvor du bliver en del af et tværfagligt team med engagerede og dygtige kollegaer, hvor du vil opleve frihed under ansvar.


Vi tilbyder et afvekslende job  i en dynamisk afdeling med et uformelt arbejdsmiljø og gode muligheder for at opnå personlig og faglig udvikling.


Din baggrund kan være mange, det vigtigste er, at du er mødestabil, fleksibel, loyal og har lyst til at arbejde i en virksomhed i rivende udvikling.


Vi sørger for en grundig oplæring og de påkrævede kurser, men har du allerede DTVK certifikat er det selvfølgelig et plus.


 


Arbejdssted:  • Arbejdsstedet vil være i områderne omkring Nordjylland/Aalborg med tilknytning til vores afdeling i Aalborg.


 


Ansøgning og CV mærket "TV operatør" sendes til job@fksslamson.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lars Rasmussen 25265874


 


Vi kalder løbende ind til samtaler og stopper, når den rette kandidat er fundet. Har du ikke hørt fra os d. 06.10.2017 - kan jobbet betragtes som besat til anden side.


 


 

Kontakt
Kontaktperson
Lars Rasmussen
Tlf:
70221620
Adresse
9220 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-09-2017
Kviknummer:
LJA-48985118
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Transport og logistik
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
JKS a/s, Hirtshals
Hjørring, Nordjylland
Frist:
28-02-2018
JKS a/s, Hirtshals
Hjørring, Nordjylland
Frist:
28-02-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.