Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervsskolerne Aars

|
Nordjylland
|
Indrykket 08-08-2018

Tømrer til timelærerstilling fra medio august 2018

På Erhvervsskolerne Aars har vi en meget stor stigning i tilgangen på grundforløb 1 og i brobygning af elever, som bl.a. vil være tømrere efterfølgende.
Derfor har vi brug for en tømrerfaglærer nu og her (eller snarest), som sammen med vores kompetente team på området kan varetage undervisningen af disse elever.

Stillingen er på fuld tid til og med uge 2 2019. Såfremt elevtallet fortsat er højt derefter, vil vi overveje forlængelse.

For stillingen gælder, at du skal indgå i et lærerteam, der løser mange forskellige opgaver, som stiller krav om:

  • Lyst til og engagement i at undervise unge mennesker
  • Udfordring af elevernes faglige og personlige udvikling
  • Tæt samarbejde med forældre og virksomheder
  • Bred faglighed såvel praktisk som teoretisk
  • Fleksibelt samarbejde i lærerteamet

Din profil:
Du har en faglig uddannelse som tømrer.

Du er fleksibel og har gode samarbejdsevner. Du har gode formuleringsevner, såvel mundtligt som skriftligt. Du er i stand til at bevare overblikket i pressede situationer. Du har lyst og evner til at omgås nutidens unge mennesker og være med til at give dem såvel en personlig som en faglig ballast.

Du har lyst til at afprøve et job som faglærer måske med henblik på at afklare, om det er noget for dig med en fast stilling på længere sigt, hvis det bliver muligt.

Løn og ansættelsesforhold:
Ansættelsen sker i henhold til Undervisningsministeriets cirkulære af 30. juni 2000 om løn- og ansættelsesvilkår for timelærere ved erhvervsskoler (handelsskoler og tekniske skoler), og i overensstemmelse med ansættelsesvilkårene fastlagt i Finansministeriets cirkulære af 30. juni 2015 om aftale om arbejdstid for lærere ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse.

Aflønning og eventuel pensionsindbetaling fastlægges i henhold til ovenstående cirkulære om løn- og ansættelsesvilkår for timelærere ved erhvervsskoler.

Ansøgning:
Har du lyst til at blive timelærer, så upload din ansøgning samt relevante bilag via linket i annoncen eller via skolens hjemmeside snarest.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til uddannelseschef Per Stig Andersen på mail pa@erhvervsskolerne.dk eller på tlf. 6155 4085.

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
96981007
Adresse
9600 Aars
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-08-2018
Kviknummer:
LJA-64231992
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling
Lignende job
Nordisk Erhvervs Partner
Hjørring, Nordjylland
Frist:
17-11-2018
DAMGAARD OLESEN INVEST ApS
Nordjylland
Frist:
17-11-2018
Job fra denne arbejdsgiver
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist: 
16-11-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.