Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aalborg Universitet

|
Nordjylland
|
Indrykket 13-07-2017

To Forretningsudviklere søges til at arbejde med iværksætteri

SEA ved AAU Innovation søger to forretningsudviklere til at arbejde med universitetets iværksætterindsats. Stillingerne er som udgangspunkt på fuld tid, men der er også mulighed for deltidsansættelse. Stillingerne er ledige til besættelse per 1. september 2017 eller snarest derefter.

Stillingsbeskrivelse
Som Forretningsudvikler på SEA indgår du i et team af engagerede kolleger, hvor du bliver en central spiller i forhold til at hjælpe med at omsætte studerende og dimittenders arbejde med ideer og innovation i et tidligt stadie, identificere og udvikle iværksættertalent hos de studerende og hjælpe dem med at udvikle teams og kompetencer.

Begge forretningsudviklere kommer til at have en stor del af deres gang i AAU’s fysiske Inkubator, hvor vi dagligt arbejder med studerende og deres forretningsidéer og understøtter de startup teams, der sidder i Inkubatoren.

Den ene af forretningsudviklerne vil udover arbejdet i Inkubatoren have hovedansvaret for projektledelsen og driften af projektet ”Innovativ Vækst” som drives i samarbejde med Væksthus Nordjylland, og som handler om at udvikle særligt dimittender, der har en forretningsidé med vækstpotentiale og innovationshøjde.

Den anden af forretningsudviklerne vil udover arbejdet i Inkubatoren have hovedansvaret for samarbejde mellem studenteriværksættere og det etablerede erhvervsliv i form af tilkobling af mentorer, etablering af spinin-forløb og brug af virksomheder som undervisere eller ekspertpanel.

Arbejdsopgaver

 • Udvikling af teams, forretningsideer og innovation i en tidlig fase.
 • Opsøgende aktiviteter og scouting i universitetets faglige miljøer med henblik på at identificere og understøtte iværksætterpotentiale og -aktiviteter.
 • Planlægning og gennemførelse af workshops, kursusforløb og vejledningsforløb.
 • Etablering af kontakt til etableret erhvervsliv med henblik på match med studenteriværksættere og undervisningsforløb.
 • Understøtte den generelle udvikling af universitetets arbejde med iværksætteri og inkubation.
Hvem er du
 • Du er serviceminded og udadvendt og brænder for udvikling af mennesker og nye forretninger.
 • Du har en relevant kandidatuddannelse.
 • Du har selv en baggrund som iværksætter og ved hvad der skal til, når man skal starte virksomhed op.
 • Du har et stort virksomhedsnetværk og er vant til at bruge det aktivt.
 • Du har forståelse for dynamikkerne på et universitet, og har måske selv samarbejdet med universitetet i løbet af din karriere, fx i form af praktikanter eller projektsamarbejde.
 • Du er gerne bekendt med basale forretningsudviklingsværktøjer til brug for udarbejdelse af forretningsmodeller og plan for validering.
 • Du har gerne erfaring med bestyrelsesarbejde.
 • Du har gerne kendskab til økonomi, markedsføring og/eller salg.
 • Du har en coachende tilgang til andre mennesker og forstår at lytte og motivere andre til selv at tage ansvar.
 • Du er en holdspiller, der formår at arbejde meget selvstændigt, men samtidigt bevarer overblikket over fælles mål.
 • Du er løsningsorienteret og ansvarsbevidst, og formår at koordinere og strukturere opgaver.
 • Du er vant til at bruge forskellige IT platforme, og taler og skriver engelsk flydende.

Hvad tilbyder vi
Du bliver en del af iværksætterenheden SEA, Supporting Entrepreneurship at Aalborg University, som er universitetets centrale enhed for iværksætteri, og som udvikler og gennemfører en række aktiviteter relateret til entreprenørskab, innovation og iværksætteri. Kontorets primære målgruppe er AAU’s studerende og alumner, men SEA koordinerer også samarbejdsaktiviteter med universitetets forskere og uddannelsesgrupper. SEA p.t. udgøres af en områdeleder, 7 fuldtidsmedarbejdere og 2 deltidsmedarbejdere.

Universitetets iværksætterindsats er et strategisk prioriteret område, med en klar målsætning om, at iværksætteraktiviteter øges, og at flere studerende og ansatte afprøver deres talent for iværksætteri. Hos SEA kan du derfor være med til at præge universitets dagsorden for iværksætteri og være med til at gøre en forskel for kommende startups.

Arbejdet foregår i et dynamisk universitetsmiljø, hvor tonen er uformel, og fleksibilitet og samarbejde er i højsæde. Løsningsorienteret service med fokus på brugernes behov er vigtigt, og det samme er læring, udvikling og trivsel – både i forhold til dig som medarbejder, men også for den enkelte afdeling og AAU Innovation som helhed.

Du får frihed under ansvar, et godt arbejdsmiljø, samt udfordrende opgaver, hvor du kan gøre en forskel.

Kontakt og ansøgning
Interesseret? Se hvem vi er på http://www.inkubator.aau.dk eller http://www.aau.dk

For flere oplysninger er du velkommen til at kontakte områdeleder Marie Fallgaard, på tlf. 99 40 73 86, mf@adm.aau.dk (ferie uge 29-30-31) eller forretningsudvikler Heidi Nørgaard Jensen på tlf. 22 44 45 60, henj@adm.aau.dk (ferie i uge 29-30).

Vi forventer at holde samtaler i Aalborg den 15. og 16. august 2017, og stillingen er ledig til besættelse per 1. september 2017 eller snarest derefter.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning iht. overenskomst for akademikere i Staten med indplacering som AC-fuldmægtig eller Specialkonsulent. Indplacering sker på baggrund af kompetencer, erfaring og anciennitet med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. Såfremt indplacering sker som AC-fuldmægtig ydes rådighedstillæg i stillingen.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

Stillingsnummer - 920424

Ansøgningsfrist: Søndag den 13. august.

Kontakt
Kontaktperson
Marie Fallgaard
Tlf:
-
Adresse
9220 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-07-2017
Kviknummer:
LJA-47679621
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Asgaard Recruitment
Aalborg, Nordjylland
Frist:
13-12-2017
Xterna A/S
Aalborg, Nordjylland
Frist:
22-12-2017
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
30-11-2017
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.