Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sofiendalskolen

|
Nordjylland
|
Indrykket 07-09-2017

Tidsbegrænset stilling som lærer eller medarbejder med håndværksmæssige kompetencer til Sofiendalskolen (15 timer)

Lærer eller medarbejder med håndværksmæssige kompetencer til Sofiendalskolen 15 timer til varetagelse af håndværk og design sløjd pr. 01.10.17
 
Vil du være med på Aalborg bedste hold, så søger Sofiendalskolen en særdeles dygtig medarbejder med et stærkt pædagogisk fundament, som vil gøre en forskel for vores dygtige elever. Tiltrædelse pr. 1. oktober 2017 eller efter aftale.
 
Sofiendalskolen er en skole, hvor vi møder vores elever med høje forventninger og hvor børn og voksne mødes med en anerkendende tilgang og ressourcetænkning. Som medarbejder på skolen vil du indgå i en stor gruppe særdeles veluddannede, dygtige, omstillings- og udviklingsparate lærere, pædagoger og servicemedarbejdere.
 
Da vores dygtige håndværks- og design lærer har fået andet arbejde, søger vi en lærer, eller en medarbejder med håndværksmæssige kompetencer, til varetagelse af sløjdundervisningen i faget håndværk og design. Du vil også – i samarbejde med skolens øvrige team, have fokus på fælles aktiviteter der kan fremme fællesskaber for alle.
 
Vi arbejder i selvstyrende team og har en række indsatser der skal forbedre elevernes resultater.
 
Din baggrund er lærer, eller en håndværksmæssige uddannelse som tømrer o.l., vigtigt er det at du har interesse i, at arbejde i et eksperimenterende, lærerigt miljø hvor elevernes læring og trivsel kommer først. Vi forventer at du er ambitiøs, kan dokumentere resultater og klar på at indgå i et tæt og forpligtede årgangsteam der kan understøtte reformens mål om øget læring og trivsel for vores elever og i øvrigt understøtte de mange spændende læringsaktiviteter der finder sted på vores skole. Derfor skal du også have forståelse for arbejdet i en pædagogisk virksomhed.
 
Sofiendalskolen er en særdeles udviklingsorienteret og velfungerende folkeskole med høje ambitioner. Skolen er med i en række udviklingsprojekter, senest er vi blevet partnerskole med Utzon Center Aalborg, der skal fremme kreative og eksperimenterende læreprocesser under overskriften "Arkitektur er noget vi leger". Vi prioriterer at alle har det godt, lærer mest muligt og trives, bl.a. gennem en tidlig indsats. Skolens medarbejdere er engagerede og veluddannede og optaget af, at alle bliver endnu dygtigere og at alle trives.
 
Sofiendalskolen ligger i Aalborg SV, er en stor by skole mellem Hobrovej, Hasseris og City Syd. Skolen fremstår som en tidssvarende og moderne skole med gode bygninger og faglokaler. På skolen er vi mere end 660 elever og knap 100 ansatte. Det betyder, at du dagligt vil omgås mange børn og voksne, der stiller krav om tydelighed, ligeværd, ordenssans, selvstændighed og en positiv indstilling til arbejdet. Et bæredygtigt arbejdsmiljø har høj prioritet på Sofiendalskolen.
 
Yderligere oplysninger om stillingen, skolen eller evt. aftale om besøg fås ved henvendelse til skoleleder René Arnold Knudsen, afdelingsleder Maiken Irming Andreasen eller afdelingsleder Kirsten Pedersen.
 
Se evt. http://www.sofiendalskolen.dk.
 
Ansøgningsfrist: 25.09.17.
Samtaler forventes afholdt: 02.10.17

Forud for endelig ansættelse indhentes der børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/

(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob.aspx?ofirid=e665c02c)

Kontakt
Kontaktperson
René Arnold Knudsen/Maiken Irming Andreasen
Tlf:
99824646
Adresse
9200 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-09-2017
Kviknummer:
LJA-49183813
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Aalborg Kommune
Nordjylland
Frist:
20-03-2018
EXO ARNVIND
Aalborg, Nordjylland
Frist:
20-03-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.