Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jysk Vikarservice Hobro ApS

|
Nordjylland
|
Indrykket 25-07-2017

Telemarketingmedarbejder søges til Aars og Aalborg

På vegne af en kunde i Aars og Alborg søger vi 10 telemarketingmedarbejderer til fastansættelse. Man bliver tilknyttet den ene by, så man arbejder kun i enten Aars eller Aalborg.


Firmaet har opbygget gode relationer til mange aktører inden for teleselskaber, forsikringsverden, og mange andre brancher. Der ønskes fra firmaets side at skabe et seriøst salgsmiljø hvor der arbejdes målrettet med træning af den enkelte medarbejder, du vil derfor opleve faglige og personlige udfordringer.


Du vil indgå i et dynamisk team af sælgere, som altid står klar med en hjælpende hånd. Jobbet er fuldtid, med arbejdstiden kl. 11.00 - 19.00, der er dog mulighed for fleksible arbejdstider. Du ville have en oplæringsperiode, så du får en grudig introduktion til dine arbejdsopgaver. Derefter er der mulighed for individuel coaching efter behov. Der vil være mulighed for mere ansvar baseret på dine resultater. Løn efter kvalifikationer samt en provisionsordning uden loft.


Det forventes af dig at du udviser gåpåmod og tager ansvar. Du skal derudover også kunne håndtere pres og modgang i perioder hvor du bliver udfordret.


Det er en fordel hvis du har erfaring med telemarketing, men ikke et krav.


Så ser du telefonsalg som din mulighed for at tage et skridt mod en større salgskarriere, og brænder du for at levere god service og skabe nye relationer, så er dette måske jobbet for dig, og vi vil gerne høre fra dig hurtigst muligt. Venligst send en mail til: job@jvs.dk med emnefeltet 'Telemarketing Aars' eller 'Telemarketing Aalborg', efter hvor du ønsker at søge job.

Kontakt
Kontaktperson
Denise Nyman
Tlf:
00000000
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-07-2017
Kviknummer:
LJA-47992960
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation,
Media
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Boligforeningen Fredensbo
Brønderslev, Nordjylland
Frist:
04-12-2017
Circle K
Nordjylland
Frist:
30-11-2017
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.