Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Magasin

Magasin

|
Nordjylland
|
Indrykket 22-12-2017

Teamleder til varemodtagelsen

Team Leader til varemodtagelsen i det spritnye Magasin i Aalborg

Er du kendt for din høje detaljegrad, er du en moderne leder, og vil du være med til at sikre en optimal drift af vores varemodtagelse?

Magasin søger en Team Leader til at sætte sit præg på varemodtagelsen i Magasin i Aalborg. Afdelingen kommer til at bestå af ca. 5 medarbejdere, og du vil referere til vores Operations Manager.

Højt serviceniveau og godt købmandskab

Som Team Leader vil du have ansvaret for at sikre, at alle varer modtages og klargøres korrekt, så de er klar til salgsgulvet og vores medarbejdere har tid til at give vores kunder en god oplevelse. Udover den daglige dialog med dine egne medarbejdere, vil du løbende være i dialog med både vores centrale Supply Chain afdeling samt din Operations Manager for at udvikle og optimere vores processer. Dine opgaver som Team Leader vil derfor være koncentreret omkring følgende:

  • Daglig ledelse og udvikling af dit team
  • Overordnet ansvarlig for, at alle varer modtages og klargøres indenfor 48 timer
  • Registrering af alle varer, samt oprettelse af kvalitetsrapporter
  • Løbende opfølgning og udvikling af vores processer
  • Der arbejdes ud fra KPIer som f.eks. effektivitet (antal enheder som håndteres pr. time)

Du vil som Team Leader blive en del af et team, hvor høje ambitioner, en forkærlighed for lækkert design og fokus på godt købmandskab går hånd i hånd. Du kan i Magasin forvente et job med meget ansvar, mulighed for at komme med gode idéer til udvikling af området samt gode karrieremuligheder.

Skal du være en del af teamet?

I Magasin får du en spændende og udfordrende rolle i en virksomhed med en stærk og dynamisk firmakultur. Vi er kendt for intern karriereudvikling af vores medarbejdere og søger løbende at dygtiggøre os for at sikre den fortsatte udvikling mod at være House of most loved brands med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands.

Vi søger en Team Leader med følgende egenskaber:

  • Stærke ledelsesevner, bevist gennem tidligere jobs og resultater
  • Højt strukturniveau og evnen til at begå dig i en konceptstyret virksomhed
  • Gode kommunikationsevner og lyst til et job med en bred kontaktflade, både i vores forretning i Aalborg og i vores andre afdelinger

Er ovenstående en beskrivelse på de udfordringer du søger, ser vi frem til at modtage CV og ansøgning. Vi indkalder løbende til samtale. Opstart foråret 2018.

Send ansøgning

Magasin tilbyder:
I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning. Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger. Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Århus samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt.

Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.Kontakt
Kontaktperson
Adresse
Nytorv
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-12-2017
Udløber:
21-01-2018
Kviknummer:
LJA-53451578
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Detail- og engroshandel,
Ledelse,
Transport og logistik
Lignende job
Xterna A/S
Rebild, Nordjylland
Frist:
13-01-2019
Lidl Danmark K/S Administration
Morsø, Nordjylland
Frist:
19-12-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.