Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Tandlægen.dk

Tandlægen.dk

|
Nordjylland
|
Indrykket 20-12-2017

Tandlæge

STOR, NYINDRETTET DIGITAL KLINIK I BRØNDERSLEV SØGER TANDLÆGE

Vil du med os ind i den digitale tidsalder, og vil du være med til at tilbyde dine patienter de nyeste former for tandbehandling, så er det dig vi mangler.

Da vi har stor patienttilgang, søger vi en ny tandlæge til vores nyindrettede klinik, hvor vi blandt andet tilbyder digital scanning og andre nye undersøgelses- og behandlingstilbud.

Dine patienter vil afspejle vores lokalområde, det vil sige en diversitet, der giver dig mulighed for både faglig udfordring og mange typer af behandling. Men du er ikke alene om det, vi er i alt fire tandlæger og to tandplejere, så du altid har mulighed for faglig sparring og opgavedeling.

Selvom vi har en travl hverdag, er humøret altid i top på klinikken, og vi vægter det gode samarbejde og godt kollegaskab højt.

Som en del af tandlægen.dk sætter vi den enkeltes faglige og personlige udvikling meget højt. Sammen med dig vil vi planlægge kurser og efteruddannelser, som gør dig i stand til at specialisere dig og sikrer, at dine kompetencer er tidssvarende og møder fremtidens krav til god
tandbehandling.

Vi deltager alle i fælles fagdage og i faglige fællesskaber på tværs af klinikker i kæden. Har du et særligt område, der har din interesse, finder vi den faggruppe, der passer til netop dig.

Med mere end 800 kollegaer er der mulighed for både sociale og faglige arrangementer, det er kun op til dig at gribe mulighederne.

Om jobbet
Klinikken lever op til de højeste standarder indenfor tandpleje. Det understreger, at vi prioriterer at levere den bedste kvalitet i alle facetter af klinikkens opgaver. I jobbet får du mulighed for at arbejde med alle typer af behandlinger fra generelle behandlinger til de mere komplicerede kun dine kompetencer og interesser sætter grænserne. Fra 1. januar har vi scanner på klinikken. Er du et sted i livet, hvor din arbejdstid skal tilpasses dine private forhold, finder vi en løsning på det. Vi lægger vægt at få den rette tandlægekandidat.

Kontakt
Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant, og ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte klinikejer Mette Østergaard på telefonnr. 98 82 45 45.

Ønsker du at søge jobbet, så send dit CV/ansøgning på mail: mette.bronderslev@tandlaegen.dk hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende. Opstart aftaler vi nærmere.

Læs mere om os på www.tandlaegen.dk/broenderslev

Dannebrogsgade 17, 9700 Brønderslev Tlf: +45 98 82 45 45 bronderslev@tandlaegen.dk www.tandlaegen.dk/broenderslev

Kontakt
Kontaktperson
Mette Østergaard
Tlf:
9882 4545
Adresse
Dannebrogsgade 17
9700 Brønderslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-12-2017
Udløber:
19-01-2018
Kviknummer:
LJA-53290456
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Pleje og omsorg,
Øvrige stillinger
Lignende job
Xterna A/S
Rebild, Nordjylland
Frist:
13-01-2019
Lidl Danmark K/S Administration
Morsø, Nordjylland
Frist:
19-12-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.