Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Region Nordjylland

Region Nordjylland

|
Nordjylland
|
Indrykket 07-07-2017

Sygeplejersker til akut apopleksiafsnit

Sygeplejersker til akut apopleksiafsnit
 
Neurologisk Apopleksiafsnit 6Ø, Klinik Hoved-Orto, Aalborg Universitetshospital søger sygeplejersker pr. 1. oktober 2017,  deltids 30-32 timer pr. uge.  Der er tale om flere barselsvikariater.
Neurologisk Apopleksiafsnit modtager akutte apopleksipatienter til behandling og pleje fra hele Region Nordjylland.
Der er 20 disponible senge på Neurologisk Apopleksiafsnit. Her af 8 senge med mulighed for telemetriovervågning.
Der er i dag stort fokus på, at apopleksi er en sygdom, der kræver hyperakut behandling, og at tiden fra symptomdebut til påbegyndt behandling er en afgørende faktor for at mindske hjerneskadens omfang og for at forebygge ny apopleksi. Sygeplejersker fra Neurologisk Apopleksiafsnit indgår i et akut trombolyseteam, der står klar, når patienten ankommer til hospitalet.  Sygeplejerskerne er garant for, at den intravenøse trombolysebehandling startes hurtigst muligt efter første scanningssekvens, hvis lægen finder indikation for det. Patienten monitoreres og observeres efterfølgende på trombolysestuen på Neurologisk Apopleksiafsnit.  Ydermere varetager sygeplejersker fra Neurologisk Apopleksiafsnit pleje, observation og behandling under transporten af patienter til akut trombektomibehandling på Aarhus Universitetshospital, og der vil derfor forekomme tilkaldevagter.
Der er et stort patientflow og meget kort indlæggelsestid. Der er fokus på den basale sygepleje, som hos mennesker med apopleksi kan være meget kompleks. Vi arbejder med inddragelse af patient og pårørende, og vi ønsker, at patienter og pårørende skal føle sig set, mødt og forstået ud fra deres individuelle behov. Sygeplejerskerne har en meget koordinerende rolle i de enkelte patientforløb og indgår aktivt i det tværfaglige team omkring patienten, hvilket er en forudsætning for at få det gode patientforløb til at fungere.
Sygeplejersker fra Neurologisk Apopleksiafsnit varetager endvidere funktioner i dagafsnittet, hvor patienter med minor stroke og TCI modtages.
Personalegruppen er meget dedikeret til pleje og behandling af apopleksipatienter, hvilket skinner igennem ved stor arbejdsglæde og et godt psykisk arbejdsmiljø. Hvis arbejdsopgaverne bliver mange eller komplekse, er kollegaerne i nærheden og villige til at støtte. Det bærer igennem i ofte meget travle dage.
 
Vi søger en sygeplejerske der 
 
har erfaring med neurologisk eller kardiologisk sygepleje eller har interesse for akut sygepleje   
har kendskab eller interesse for neurorehabilitering
er vant til at have et godt overblik og kan bevare roen i pressede situationer
har gode kommunikative evner og  er i stand til at skabe tillid  i kontakten til patient og pårørende
har erfaring med tværfagligt samarbejde
har gode sociale kompetencer

Neurologisk Apopleksiafsnit afholder undervisning i både teori og klinisk praksis, og hvert år arrangeres for hele personalegruppen et brush up kursus og en tværfaglig temadag. For den rette, som kommer med personlig og faglig engagement, vil der være gode udviklingsmuligheder, faglig sparring samt mulighed for at påtage sig særlige ansvarsområder.
En kollega fungerer som makker i introduktionsperioden. Min Tid er implementeret i afsnittet og giver mulighed for indflydelse på egen tjenesteplanlægning.
 
Hvis du ønsker at høre nærmere om Neurologisk Apopleksiafsnit kan du kontakte afsnitsledende sygeplejerske Tine Steenholt Rasmussen på telefon 97662269.
Du er velkommen til et uforpligtende besøg, inden du sender din ansøgning.

Ansøgningsfrist 23. august 2017. Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 28. august 2017
 

Kontakt
Kontaktperson
Tine Steenholt Rasmussen 
Tlf:
97662269
Adresse
Hobrovej 18-22
9000 Aalborg
Danmark
Arbejdssted
Aalborg Universitetshospital
Afdeling
Sengeafsnit for Apopleksi
Praktisk information
Oprettet:
07-07-2017
Ansøgningsfrist:
23. august 2017
Tiltrædelse:
1. oktober 2017
Kviknummer:
LJA-47528263
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialvæsen,
Sundhed,
Pleje og omsorg,
Offentlig
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Asgaard Recruitment
Aalborg, Nordjylland
Frist:
13-12-2017
Xterna A/S
Aalborg, Nordjylland
Frist:
22-12-2017
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.