Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VoksenBøgen

|
Nordjylland
|
Indrykket 02-05-2018

Sygeplejerske til VoksenBøgen

Sygeplejerske til VoksenBøgen.
VoksenBøgen søger hermed at udvide vores i forvejen kompetente team af dygtige og engagerede medarbejdere.
Vi søger en uddannet sygeplejerske, som kan byde ind fra en, for os, ny faglig platform og yderligere bidrage til, at vi i så optimal grad som muligt opnår en god og sikker service for institutionens borgere.
Stillingen er fuldtids og timerne planlægges fra 7.30 til 15.00 i ugens hverdage. Da VoksenBøgen er en døgninstitution kan det ikke udelukkes at aften og weekendarbejde kan forekomme.
VoksenBøgen er en institution for voksne udsatte. Institutionen er hjemhørende i Aalborg kommunes Familie- og Beskæftigelsesforvaltning, i Center for Sociale Indsatser. Vi har 3 døgnafdelinger fordelt med to i Hammer bakker i Vodskov og en i Skalborg. Desuden har vi en DagFunktion i Hammer Bakker, som tilbyder beskæftigelse, samvær og uddannelse til institutionens målgruppe. VoksenBøgen yder sociale indsatser for borgere der både er præget af dobbeltdiagnoser og af komorbiditet. Hos de borgere institutionen henvender sig til, optræder der ofte kombinationsproblematikker, som eksempelvis kan være psykiatriske diagnoser i samspil med misbrug, udviklingshæmning ledsaget af svigt i opvæksten, senfølger af forskellige typer af overgreb i kombination med autisme eller ADHD og lignende.
Institutionen levere sociale velfærdsydelser til i alt 48 borger fordelt mellem servicelovens paragraf 66.6, §85, §103, §104, §107 og §108. Foruden dette leverer vi arbejdsprøvning efter LAB §32, mentorstøtte og STU.      
Vi søger en uddannet sygeplejerske med erfaring fra dobbeltdiagnoseområdet, hvor både misbrug og psykiatriske udfordringer præger borgerne. Det vægtes højt, at man som vores nye medarbejder kan rumme og skabe kontakt til mennesker på samfundets kant, hvis adfærd kan være præget af både opmærksomhedsforstyrrelser, tidelige følelsesmæssige skader, opvækstbetinget udsathed, selvskadende- og /eller udadreagerende adfærd.
Stillingen tilknyttes vores afdeling LitvadHus i Skalborg, men det forventes at der også løses opgaver i vores andre afdelinger i Hammer Bakker i Vodskov en dag om ugen. I særlig grad i forhold til institutionens medicinhåndtering. Stillingen indeholder desuden en koordinerende funktion, hvor der i løbet af dagen interageres med institutionens borgere, med henblik på at støtte dem i deres daglige gøremål, forpligtigelser og øvrige aftaler. Dermed er der tale om en stilling som foruden det sygeplejefaglige fundament, også henvender sig til en medarbejder som har erfaring og flair for det mere pædagogiske segment af arbejdet med institutionens borgere, på lige fod med de øvrige ansatte.
Vi tilbyder ansættelse på en dynamisk og udviklende arbejdsplads, hvor fokus på kerneopgaven, tværfagligt samarbejde, internt som eksternt, fleksibilitet og professionalisme tegner vores tilgang til arbejdet. Vi arbejder konkret med Aalborg Kommune Familie- og Beskæftigelsesforvaltnings værdigrundlag som afsæt for den kultur vi ønsker at fremme og specifikt med de mål og strategier som løbende udmeldes. Der ydes løbende sags supervision og afholdes personalemøder hver måned, hvor faglig sparring, vidensdeling og den fremadrettede planlægning foretages.

Arbejdsstedets adresse: Bodil Hjorths vej 7. 1., 9310 Vodskov

Løn og ansættelsesvilkår: Stillingen er omfattet af lokal løn. Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem KL og DSR

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffeattest.

Ansøgningsfrist 22. maj. Der afholdes ansættelsessamtaler 25. maj


Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob.aspx?ofirid=8abb7ae3)

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
99316054
Adresse
9310 Vodskov
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-05-2018
Kviknummer:
LJA-60267110
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Sundhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Brønderslev Kommune
Nordjylland
Frist:
22-10-2018
Ikea
Aalborg, Nordjylland
Frist:
01-10-2018
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
27-09-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.