Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Frederikshavn Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 18-12-2017

Sundhedsplejerske til Center for Familie, Sundhedsplejen - spæd- og småbørnsområdet

I Frederikshavn kommune har fødselstallet været stigende i de sidste to år, og vi har derfor fået tilført midler til en ny stilling på spæd og småbørnsområdet.
Stillingen der er på 32 tm./uge er ledig til besættelse snarest muligt.
 
I sundhedstjenesten i Frederikshavn arbejder vi i delt ordning, og har et fødselstal på omkring 520 årligt. Med vores opnormering bliver vi  11 sundhedsplejersker på spæd og småbørnsområdet, og har udover vores kollega der arbejder i et specialtilbud, 10 kollegaer på skolebørns området.
Vi arbejder – selvfølgelig kunne man fristes til at sige – indenfor rammerne for de forebyggende sundhedsydelser, således som disse er beskrevet i Sundhedsstyrelsens vejledning. Herudover har vi de senere år haft et stærkt fokus på at udbygge den tidlige og forebyggende indsats. Alene i 2016 har vi startet nye initiativer omkring screening af begge forældre for efterfødselsreaktioner, besøg til alle når barnet er 18 måneder og 3 år, samt et tværfagligt tilbud – Minding the baby - til udsatte og sårbare gravide og spæd - småbørnsfamilier.
Vi arbejder med forældreuddannelse – DUÅ baby – hvor sundhedsplejerskerne samarbejder med Familie konsulenter om gruppeforløbene.
Endelig har vi alle gennemført efteruddannelse i mentalisering i arbejdet med udsatte gravide og spæd – småbørnsfamilier.
Aktuelt er vi optaget af implementering af det tidlige samarbejde med jordemødrene, og af at udvikle og kvalificere vores indsats under graviditeten.
 
Du kan se meget mere om sundhedstjenestens serviceniveau og ydelser på vores hjemmeside

Den ledige stilling er placeret i Distrikt Vest  som udgør den syd – vestlige del af Frederikshavn by og området mod Gærum. Du har arbejdsplads på Sæby Rådhus.
 
I Center for familie er vi organiseret tværfagligt, hvilket betyder at du som sundhedsplejerske indgår i et tværfagligt Distrikts team, hvor man samarbejder og sparrer med hinanden.  Du får således mulighed for at arbejde tæt og koordineret sammen med de socialrådgivere, psykologer og andre der er involveret i familierne. Inden for faggruppen arbejder vi sammen på tværs af distrikterne – både om den daglige drift og om vores udviklingsinitiativer.
 
Vi forventer at du er uddannet sundhedsplejerske, og at du har særlig interesse i, og gerne erfaring med, at arbejde med spæd - småbørnsfamilier. Dine personlige kompetencer skal gerne understøtte en åben kommunikation og samarbejdsstil, og det er selvfølgelig vigtigt at du er robust og kan arbejde selvstændigt.

Hvis du vil høre mere om jobbet hos os er du meget velkommen til at kontakte koordinator Inger Marie Nørgaard Staun på mail: imst@frederikshavn.dk eller telefon 30 69 71 91, eller Teamleder Birgitte Ammitzbøll på mail biam@frederikshavn.dk eller telefon 40 56 53 18. 

Der indhentes straffe- og børneattest.

Din ansøgning vedlagt relevante beviser og dokumentationer skal vi have i hænde senest den 22. januar 2018.  Der afholdes samtaler onsdag den 24. januar 2018 og indkaldes hertil via mail den 22. januar 2018.
 

Kontakt
Kontaktperson
koordinator Inger Marie Nørgaard Staun /Teamleder Birgitte
Tlf:
30697191740
Adresse
9300 Frederikshavn
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-12-2017
Kviknummer:
LJA-53220136
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialvæsen,
Sundhed
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Brønderslev Kommune
Nordjylland
Frist:
24-05-2018
Dansk Supermarked Group
Brønderslev, Nordjylland
Frist:
01-06-2018
Job fra denne arbejdsgiver
Frederikshavn, Nordjylland
Frist: 
28-05-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.