Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sundhedsplejen

|
Nordjylland
|
Indrykket 01-08-2018

Sundhedsplejerske

Vesthimmerlands Kommune søger sundhedsplejersker til et team med højt engagement og mange alsidige opgaver. Du er uddannet sundhedsplejerske eller bliver det snart.

Vi har netop ansat 3 nye kollegaer og mangler nu kun dig. Vi ønsker os en bred viden på hele sundhedsområdet og har derfor en forventning om at du har viden og motivation inden for såvel småbørn samt skolesundhed. Har du specielle ønsker inden for ét af områderne er vi yderst fleksible.

Sundhedsplejen er fordelt på to forskellige fysiske placeringer – Løgstør i Nord og Aalestrup i Syd. Hver af disse enheder består af kolleger fra henholdsvis Børne- og Familierådgivning, Center for Psykologi og Pædagogik (PPR) og Sundhedsplejen.

Du kan få indflydelse på valg af stillested, i henholdsvis Løgstør og Aalestrup.

Vi har fokus på det tidlige, forebyggende samarbejde og arbejder efter den overordnede struktur kaldet ”Vesthimmerlands-modellen“, også kendt som Sverigesmodellen. Det er en tværfaglig samarbejdsmodel for arbejdet med børn og unge i kommunen, som understøtter en helhedsorienteret indsats. Vi har administrativ arbejdsplads sammen med socialrådgivere og psykologer, som vi har et tæt samarbejde med.

Sundhedsplejen i Vesthimmerland arbejder udviklingsorienteret og har tanker på at iværksætte projekter for overvægtige børn og grupper for skilsmisseramte børn.

Vi har iværksat et spædbarnsteam, som ekstra støtte til sårbare familier og er med i projektet ”Minding the baby”, hvor vi løbende modtager supervision af Yale University, der har udviklet metoden som er en mentalliserende tilgang.

Vi tilbyder støtte til alle førstegangsfødende forældre ved deltagelse i Familieiværksætterne.

Vi vil i løbet af det kommende år igangsætte opkvalificerende uddannelse inden for screenings-metoden ADBB (Alarm Distress Baby Scale) til at vurdere spæd- og småbørns trivsel.

Sundhedsplejen er organiseret under Børne- og Arbejdsmarkedsforvaltningen. Der er ugentlige fagmøder i teamet, og personalemøde 1 gang om måneden.

Normeringen er 11 sundhedsplejersker, fordelt på 7 småbørnssundhedsplejersker og 4 skolesundhedsplejersker, hvoraf to af sundhedsplejerskerne forestår en faglig koordinerende funktion, en personaleleder og en administrativ medarbejder.

Vi tilbyder:
 • En spændende arbejdsplads, hvor der lægges stor vægt på faglighed, trivsel og engagement

 • Et arbejdssted med stærkt fokus på forebyggelse, sundhedsfremme og tidlig indsats i en helhedsorienteret tilgang.

 • En sundhedspleje, hvor dine undervisningskompetencer kommer i spil og bliver værdsat

 • Et kollegialt fællesskab, hvor vi hjælper hinanden, fordi vi har et fælles mål om at gøre en forskel for børn, unge og familier

 • En sundhedspleje med en rummelig tilgang

 • Selvstændige sundhedsplejerskeopgaver og samarbejde i et højt motiveret team

 • Høj medarbejderinvolvering med mulighed for indflydelse på egne opgaver

 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling

 • Etablerede tværfaglige møder

 • Supervision i teamet.

Din profil:
 • Du er en imødekommende og serviceminded sundhedsplejerske, der gerne vil bringe din viden og dig selv i spil.

 • Du er en stabil og robust person med en professionel indstilling til dit arbejde, dine kollegaer og dine samarbejdspartnere

 • Du har gode samarbejds- og kommunikative evner og kan medvirke til et godt arbejdsmiljø, hvor humor er en vigtig del af vores hverdag

 • Du er god til at arbejde både selvstændig og i teams

Ansættelse hurtigst muligt.

.Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst

Ansøgningsfrist: 19. august 2018 kl. 8.00

Samtaler forventes afholdt: 23. august 2018

Yderligere oplysninger kan fås hos sundhedsplejerske Jette Olsen 2968 8038, Birgit Rohde Lindinger 2125 5290 el. Sascha Freilev 2968 8032

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
21255290
Adresse
9670 Løgstør
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-08-2018
Kviknummer:
LJA-63980194
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialvæsen,
Sundhed
Lignende job
Nordisk Erhvervs Partner
Hjørring, Nordjylland
Frist:
17-11-2018
DAMGAARD OLESEN INVEST ApS
Nordjylland
Frist:
17-11-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.