Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Aalborg Studenterkursus

Aalborg Studenterkursus

|
Nordjylland
|
Indrykket 17-05-2018

Studievejleder

søges til Aalborg Studenterkursus med opstart 1. september 2018

Aalborg Studenterkursus søger en erfaren studievejleder til at indgå i skolens studievejledningsteam. Dine opgaver bliver optagelsessamtaler, SU-vejledning, brobygning, kontaktperson til efterskoler, folkeskoler og privatskoler, rekruttering og andet forefaldende HK relateret arbejde. Udover at være en velorganiseret administrator, og en imødekommende person i samtalesituationer, skal du også kunne li at lave rekrutteringsarbejde både på og udenfor skolen. Gennemførelsesvejledning og fastholdelse indgår ikke i stillingen. Du kommer til at indgå i et studievejledningsteam sammen med skolens eneste anden studievejleder Hanne Ravn. Du har erfaring fra en anden stilling som studievejleder, UU-vejleder eller lignende og kan arbejde både selvstændigt og i team. Du er fleksibel og hjælpsom overfor kolleger, og påtager dig gerne administrative opgaver til aflastning af administration. Du har gode IT kundskaber og er en avanceret bruger af MS Office pakken og har du kendskab til Ludus vil det være en fordel. Vi forventer ikke at du har kendskab til opbygningen af vores uddannelser, men at du hurtigt evner at sætte dig grundigt ind i disse.

Aalborg Studenterkursus er et velfungerende uddannelsessted med engagerede medarbejdere. Vi er efter gymnasiale forhold en lille skole med ca. 60 ansatte. Det betyder at skolen er præget af et tæt samarbejde hvor alle hjælper hinanden med at opnå skolens mål. Dette uden særlig skelen til faggrænser eller funktioner. Vi kan tilbyde dig et spændende og udfordrende job på en skole hvor der arbejdes hårdt og engageret, dog altid med tid til et smil og en snak. Vi ønsker en gensidig fleksibilitet, hvor du som medarbejder er klar til at påtage dig de opgaver der skal løses, men du vil også blive lyttet til både med hensyn til stillingens indhold og personlige ønsker i øvrigt.

Løn i henhold til gældende overenskomst

Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til studievejleder Hanne Ravn eller rektor Ole Droob.

Send din ansøgning på e-mail, til Rektor Ole Droob (od@aalborgstudenterkursus.dk)
Aalborg Studenterkursus, På sporet 4, 9000 Aalborg.

Ansøgningsfrist: Torsdag d. 7. juni 2018 kl. 1200
Ansættelsessamtaler forventes at blive afviklet i uge 24

Kontakt
Kontaktperson
Ole Droob
Tlf:
9631 2222
Adresse
På Sporet 4
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
17-05-2018
Udløber:
07-06-2018
Kviknummer:
LJA-61130025
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Undervisning og pædagogik
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Brønderslev Kommune
Nordjylland
Frist:
22-10-2018
Ikea
Aalborg, Nordjylland
Frist:
01-10-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.