Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
NORDJYSKE Medier

NORDJYSKE Medier

|
Nordjylland
|
Indrykket 25-09-2017

Studentermedhjælper

Ansvarsbevidst og mødestabil studentermedhjælper

NORDJYSKE Mediers distributionsafdeling søger en ansvarsbevidst, løsningsorienteret og mødestabil Vagt- og Kundeserviceassistent til arbejde hver anden weekend fra kl. 03.00 til 12.00. Er du morgenfrisk og serviceminded, er du måske den, vi søger.

Stillingen

Distributionsafdelingen ved NORDJYSKE Medier omdeler morgenaviser, pakker og magasiner til nordjyderne 365 dage om året. Som Vagt- og Kundeserviceassistent skal du være klar til at træffe hurtige beslutninger, hvis en omdeler fx ringer til dig og melder sig syg, bilen er brudt sammen eller han mangler aviser. Arbejdet er udfordrende og kan til tider være hektisk samtidig med, at opgaverne spænder vidt.

Du vil opleve, at jobbet giver dig frihed under ansvar, da du har stor handlefrihed indenfor de fastlagte rammer. Det vil være op til dig at træffe beslutninger, så udfordringerne bliver løst og kunden har avisen i postkassen inden deadline.

Vi sørger naturligvis for oplæring i systemerne, som er til rådighed, ligesom du får værdifuld indsigt i et omfattende distributions- og transportsetup. Det vil være en stor fordel, hvis du kan deltage i oplæringen i hverdage.

Arbejdstiden er hver anden weekend lørdag og søndag morgen i ulige weekender, hvor du møder kl. 03.00 til 12.00. Når behovet er der, vil der desuden være mulighed for vagter i hverdagene, samt vagter i dagstimerne på hverdage, hvor du assisterer det faste team med forefaldende administrativt arbejde.

Kvalifikationer
Du er en mødestabil og ansvarsbevidst studerende, som kan tale og skrive såvel dansk som engelsk. Du er serviceminded og glad for at stå tidligt op, ligesom du er god til at tænke i løsninger og bevare overblikket, når der er travlt. Endelig har du erfaring med brug af Microsoft Office-pakken, og har mindst et år tilbage af din studietid.

NORDJYSKE Medier tilbyder
Et udfordrende studiejob i en innovativ og førende mediekoncern, hvor du bliver udfordret både fagligt og personligt. VI tilbyder løn efter gældende overenskomst samt genetillæg for arbejde på skæve tidspunkter og søndage. Arbejdet udføres fra distributionsafdelingen beliggende på Langagervej 1, Aalborg Ø.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Teamkoordinator Tommy Jørgensen på tj50@nordjyske.dk - eller inden kl. 12.00 til Tommy på tlf. 2066 6678. Se evt. mere om NORDJYSKE Medier på www.nordjyskemedier.dk

Ansøgning vedlagt CV skal du sende i PDF-format til personale@nordjyske.dk

Ansøgningsfrist: Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler.

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt.

I NORDJYSKE Medier opfordrer vi alle interesserede til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

NORDJYSKE Medier er en publicistisk virksomhed, der med afsæt i en lang levetid former en innovativ fremtid.

Vi skaber nærkontakt mellem mennesker gennem udgivelse af dagblade, ugeaviser, magasiner, radio, tv, web, mobil og en række trykte og digitale erhvervsmedier.

NORDJYSKE Medier er resultatet af en idé, en drøm, en vision, der er næret af ildsjæle, som siden 1767 har ønsket at nytte og fornøje.Kontakt
Kontaktperson
Tommy Jørgensen
Tlf:
2066 6678
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-09-2017
Udløber:
25-10-2017
Kviknummer:
LJA-49614532
Jobtype:
Deltid
Studiejob
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Media
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Ikea
Aalborg, Nordjylland
Frist:
22-07-2018
Ikea
Nordjylland
Frist:
22-07-2018
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
20-08-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.