Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
NORDJYSKE Medier

NORDJYSKE Medier

|
Nordjylland
|
Indrykket 22-08-2017

Studentermedhjælper

til Permission Marketing

Ser du muligheder i e-mail-markedsføring, og er du kommunikativ skarp? Så er du måske NORDJYSKE Mediers nye studentermedhjælper til at arbejde med Permission Marketing i Online-afdelingen, der er beliggende i hovedafdelingen på Langagervej, Aalborg.

Stillingen
I Onlineafdelingen mangler vi en hjælpende hånd til drift og udvikling af vores nyhedsbreve. Specifikt skal du arbejde med nyhedsbrevet til NORDJYSKE Mediers kundeklub, der er en af vores vigtigste kanaler til abonnenterne af NORDJYSKE Stiftstidende. Du vil desuden blive inddraget i andre områder, hvor vi har kampagner via e-mail og Facebook.

Du kommer til at arbejde med vores system til opsætning af nyhedsbreve, hvor du finder det rette indhold til vores modtagere, laver opsætning og udsendelse, og efterfølgende analyserer du resultatet. Derudover hjælper du med at identificere muligheder for at tiltrække flere abonnenter til nyhedsbrevene og opretter attraktive konkurrencer fra A-Z.

Vi sørger naturligvis for oplæring i systemerne og de forskellige analyseværktøjer, der er til rådighed. Du får desuden en værdifuld indsigt i vores område for Permission Marketing; Hvordan vi segmenterer målgrupper demografisk og psykografisk, hvordan vi tilrettelægger vores salgstragte omkring e-mails og, hvordan nye e-mail-platforme tilrettelægges og udvikles.

Kvalifikationer
Du er en ambitiøs studerende, der allerede har erfaring med at omsætte teori til praksis. Måske læser du Kommunikation, Medievidenskab, Interaktive Digitale Medier eller et lignende studie. Endelig har du mindst et år tilbage af dit studie. Du skal have interesse for markedsføring via e-mails. Har du flair for HTML og den æstetiske præsentation af en e-mail samt Microsoft Excel, er det en fordel, men det er ikke et krav.

NORDJYSKE Medier tilbyder
Et attraktivt studiejob i en innovativ og førende mediekoncern, hvor du kan blive udfordret både fagligt og personligt. Du arbejder i gennemsnit 8-15 timer om ugen primært fordelt på onsdag, torsdag og fredag i tidsrummet kl. 8-17.00. Vi er naturligvis fleksible i forhold til dit studie.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Online Marketing Manager Jesper Johansen på jesper.johansen@nordjyske.dk eller tlf. 2897 8250. Se evt. mere om NORDJYSKE Medier på www.nordjyskemedier.dk

Ansøgning vedlagt CV skal du sende i PDF-format til personale@nordjyske.dk

Ansøgningsfrist:
Den 15. september, men send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

I NORDJYSKE Medier opfordrer vi alle interesserede til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

NORDJYSKE Medier er en publicistisk virksomhed, der med afsæt i en lang levetid former en innovativ fremtid.

Vi skaber nærkontakt mellem mennesker gennem udgivelse af dagblade, ugeaviser, magasiner, radio, tv, web, mobil og en række trykte og digitale erhvervsmedier.

NORDJYSKE Medier er resultatet af en idé, en drøm, en vision, der er næret af ildsjæle, som siden 1767 har ønsket at nytte og fornøje.


Kontakt
Kontaktperson
Jesper Johansen
Tlf:
2897 8250
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-08-2017
Udløber:
15-09-2017
Kviknummer:
LJA-48728542
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Marketing,
Media
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Siemens
Aalborg, Nordjylland
Frist:
24-07-2018
Knowit Danmark
Aalborg, Nordjylland
Frist:
24-07-2018
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
01-07-2018
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
01-07-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.