Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Statens Administration

|
Nordjylland
|
Indrykket 02-03-2018

Statens Administration søger 8 - 10 medarbejdere til ny supportenhed indenfor løn- og regnskabsområdet

Har du en supporter i maven, og vil du være med til at opbygge en ny fællesstatslig supportfunktion?  
 
I Statens Administration kommer du til at spille en central rolle i et effektivt og moderne shared servicecenter på løn- og regnskabsydelser.  
 
Statens Administration er en organisation i vækst, og vi leverer i øjeblikket løn- og regnskabsydelser til ca. 160 statslige institutioner og deres ca. 55.000 ansatte. Dette sker igennem flere forskellige fællesstatslige systemer. På regnskabsområdet drejer det sig primært om regnskabssystemet Navision Stat, indkøbs- og fakturahåndteringssystemet IndFak og rejse og udlægsafregningssystemet RejsUd.  På lønområdet er de primære systemer Statens lønsystem SLS og Indrapporteringssystemet HR-Løn. 
 
Statens administration skal fremadrettet ligeledes levere brugerrettet support på ovennævnte systemer. Vi er derfor i gang med opbygningen af en ny supportenhed, der skal levere support til alle kunder på de fællesstatslige systemer i staten og de selvejende institutioner.  


 
Om stillingerne
Stillingen som supporter vedrører primært den brugerrettede systemsupport, men kan også omfatte forretningsmæssig support. Mere konkret forventes de primære opgaver at være: 
• Brugerrettet systemsupport til brugere og superbrugere i institutionerne 
• Visitering af supportsager herunder fejlmeldinger, der kræver teknisk assistance til 2. level support 
• Opdatering af driftsstatus på hjemmeside samt udsendelse af informationer i forbindelse med
  driftsproblemer 
• Undervisningsopgaver og vejledning af brugere 
• Opdatering af vejledninger  
 
Der kan især under opbygningen af den nye supportfunktion forventes rejseaktivitet til oplæring. 
 
Hvad kan du? 
Din væsentligste kompetence er indgående kendskab til enten regnskabs- eller lønsystemer og gerne et generelt forretningsmæssigt kendskab til et eller begge områder.  Du skal være nysgerrig og have lyst til at fordybe dig i de system- eller forretningsmæssige sager, med henblik på at løse de problemstillinger der opstår. Du skal have som mål at blive en supporter der gennem system- og forretningsindsigt skal support af høj kvalitet til Statens Administrations kunder. 
 
I det der her skal opbygges en helt ny funktion, vil der i ansættelsen blive lagt særligt vægt på din motivation til ansøgningen.  Der forventes derfor ansættelse af medarbejdere med lang erfaring ligesom nyuddannede  (fx ingeniører andre relevante it uddannelser) også vil kunne komme i spil til en stilling i supporten. 
 
Opgaverne afhænger i høj grad af de problemstillinger og projekter der opstår, og du kan derfor forvente en omskiftelig og varieret hverdag. Du skal være klar til nye udfordringer og have mod på at blive kastet ud i opgaver hvor løsningen ikke kan defineres på forhånd.  
 
Stillingen som supporter medfører en høj grad af interaktion med kunder, leverandører og kollegaer. Evnen til at kommunikere klart og agere serviceminded er derfor en forudsætning, ligesom erfaringer med at udføre supportopgaver vil være et fortrin.  
 
Og hvem er vi så?  
Statens Administration er en del af Finansministeriet, og du vil blive tilknyttet kontoret Kunder og Kvalitet. Du bliver en del af et tværgående kontor, der har til opgave at understøtte driftsopgaverne, så løn- og regnskabsmedarbejderne kan fokusere på kerneopgaverne. Vores ambition er at levere værdi gennem vores høje faglighed og evne til at forstå forretningens behov.  Du skal derfor brænde for at være med til sikre god service, sikker drift og support i Statens Administration. 
 
Yderligere oplysninger 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Per Helmer Roos, tlf. 40 90 60 94 eller teamleder Niels-Christian Hegelund, tlf. 33 92 82 49. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår 
Du tilbydes løn- og ansættelsesvilkår iht. gældende overenskomst i Staten med indplacering efter kvalifikationer.  
 
Tjenestestedet er Arsenalvej 33 i Hjørring.  
 
Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse under hele din ansættelse. 
 
Ansøgning 
Du søger stillingen via linket her på siden senest den 25. marts 2018. Samtaler vil blive afholdt løbende primært i ugerne 12, 14 og 15. Du skal forvente at gennemføre en test i løbet af ansættelsesprocessen. Forventet tiltrædelse den 1. maj/1. juni 2018 eller snarest muligt derefter.  
 
Statens Administration opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge. 
 

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
40906094
Adresse
9800 Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-03-2018
Kviknummer:
LJA-57127945
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Jura og retsvæsen,
Økonomi,
Human Resources
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
NORDJYSKE Medier
Aalborg, Nordjylland
Frist:
20-08-2018
NORDJYSKE Medier
Aalborg, Nordjylland
Frist:
16-08-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.