Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AM Aalborg

|
Nordjylland
|
Indrykket 30-10-2017

Start din salgskarriere hos AM!

"Folk der starter hos os, behøver nødvendigvis ikke at være de dygtigste sælgere fra starten, men det bliver de hos os. Vi er med på siden hele tiden, hvor vi giver uddannelse, inspiration, vejledning og støtte. Udover dette vil nogle også opnå lederuddannelse på forskelige niveauer, alt efter deres kvalifikationer". Citat: Mike Nielsen, direktør


 


Lyder det som dig? Så tilbyder vi en arbejdsplads, hvor vi vægter sammenhold højt og der er stor fokus på den enkeltes udviklingsmuligheder i bureauet. Hos AM lever mottoerne ”Arbejde er en leg” og ”Jeg kan, Jeg vil, Jeg skal”- Så besidder du et stort drive, har krudt i røven, et stærkt vindergen og er du en skarp sælger, der altid når de opsatte mål, så er det helt sikkert dig vi leder efter!


 


Jobbet


Som sælger i AM bliver du en del af et team på 4-6 personer, som hver dag skal bidrage til, at vi når de budgetter og mål vore klienter sætter op for os. Det er dig der er ansigtet ud af til for vores klient og møde potentielle kunder face-to-face. Hos AM bliver du ikke ansat til at blive underholdt, du skal være en del af underholdningen og selv bidrage. Du har ansvaret for, at de kunder vi møder, får det korrekte billede af klientens produkt og os som salgsorgan.


 


Hvem er du?


Der er flere indgange til jobbet, så du kan både være nyuddannet eller godt i gang med din salgskarriere. Samtidig kan du identificere dig med følgende:  • Tillidsvækkende og sulten efter succes

  • Elsker den direkte kundekontakt i en uformel og præstationsorienteret hverdag

  • Forstår sætningen ”Salg kommer før service”

  • Kan arbejde selvstændigt men trives også i fællesskab

  • Kan leve med at vi sætter høje - men realistiske - mål


 


Hvem er AM


Måske Danmarks med anderkendte salgsbureau. Hos AM har vi en flad organisationsstruktur og en dejlig uformel tone blandt alle. Alle ledere i AM har selv taget rejsen fra sælger til den lederstilling de i dag besidder. Vi kendt for at være hårde med fair, krævende og motiverende.


 


Hos AM betyder Du noget


Vi går efter succes for vores klienter – men det vigtigste er vores sælgere. Har Du som sælger hos os ikke succes, så får vores klient det heller ikke. Derfor har vi meget fokus på din udvikling, der gør, at du udvikler dig i den rigtige retning. Hos AM er det ok at drømme stort og sigte højt, ingen mål er for store hos os – Vi vil guide, støtte og udvikle dig i den retning du ønsker. Alle ledere du møder hos os vil dig det bedste, da alle vores ledere præcis ved hvad du gennemgår, da de startede samme sted som dig.


 


Er stillingen noget for dig?


Så send en ansøgning til: karriere@amsales.dk. HUSK og skriv AALBORG i emnefeltet


 


Vi ser frem til at høre fra dig!


 


Om AM: AM er det førende Field Marketing bureau i Danmark. AM håndterer salg og markedsføring for andre virksomheder. Vores primære arbejdsområder er salg og markedsføring indenfor Naturprodukter, Telecom, Mobilprodukter, Finans, Energi & Strøm, Banker, Helsekost, Kredit- og Loyalitetskort og meget andet.


Vi har på 9 år bidraget med over 1 mio nye kunder til de klienter vi har arbejdet for. Vi har udviklet mere end 50 ledere som i dag enten har succes i AM eller en anden virksomhed. Begge dele er vi i øvrigt lige stolt af!

Kontakt
Kontaktperson
Rekruttering AM Sales
Tlf:
25306203
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-10-2017
Kviknummer:
LJA-50621169
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation,
Detail- og engroshandel,
Marketing
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Aalborg Kommune
Nordjylland
Frist:
10-04-2018
EXO ARNVIND
Aalborg, Nordjylland
Frist:
24-03-2018
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
02-04-2018
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
05-04-2018
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
03-04-2018
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
28-03-2018
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
16-04-2018
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
09-04-2018
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
02-04-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.