Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vedligeholdelse, AEK

|
Nordjylland
|
Indrykket 14-05-2018

Stærkstrømsingeniør


 
Aalborg Energikoncern er en nyetableret koncern, som samler Aalborg Kommunes produktion og distribution af varme samt produktion af elektricitet til el-markedet. Energikoncernen beskæftiger i dag omkring 200 dygtige og dedikerede medarbejdere. Virksomheden producerer og distribuerer el og varme med fokus på miljø og ser ind i en grøn omstilling af produktionen. Ambitionen er fortsat at levere stabil, effektiv – og ikke mindst miljøvenlig – el og fjernvarme til gavn for kunderne og vores fælles fremtid.
Produktionen af el og fjernvarme foregår i dag primært på Nordjyllandsværket, sekundært på decentrale kraftvarmeværker og på varmecentraler i Aalborg.
 
 
Stærkstrømsingeniør
Til central position med ansvar for projektledelse og teknisk support
 
Som stærkstrømsingeniør indgår du i Vedligeholdelsesafdelingen, der er overordnet ansvarlig for vedligehold af Nordjyllands­værket, decentrale kraftvarmeværker og varmecentraler. Afdelingen varetager desuden styring og gennemførelse af projekter på produktionsanlæggene samt teknisk rådgivning til de øvrige afdelinger. På baggrund af omstrukturering af opgaver er der behov for endnu en medarbejder til Plan og Teknik.

Drivende kraft fra indledende fase til implementering
Dit overordnede ansvar er at sikre projektledelse ved renovering eller udskiftningsprojekter på værket, hvor du skal sikre både økonomi, teknisk kvalitet og levering til tiden. Sideløbende med projekterne skal du yde teknisk rådgivning og support til koncernens øvrige afdelinger. Dine primære opgaver er:

  • Identificere nye og drive planlagte projekter på produktionsanlæggene: Fra de indledende analyser og frem til overlevering, herunder også koordinering af eksterne specialister og konsulenter
  • Lede projekter ved akutte behov, eksempelvis ved nedbrud på anlæg
  • Drift og vedligehold af alle former for elektriske installationer, transformere, høj- og lavspændingsfordelingsanlæg, generatorer, net- og generatorbeskyttelse, magnetiseringsanlæg samt frekvensomformere i tæt samarbejde med de øvrige afdelinger
  • Deltagelse i tværorganisatoriske projekter
  • Kvalitetssikring af projekter
  • Analyser på vedligeholdelseshistorik
Stærk faglig profil med tydelige kommunikative kompetencer
Du er uddannet stærkstrømsingeniør og gerne med en håndværksmæssig grunduddannelse. Du har minimum 3 års erfaring med drift og vedligehold af elektriske installationer, og det er en fordel, hvis du har kendskab til udarbejdelse af teknisk udbudsmateriale.

Din faglige indsigt og dine erfaringer giver dig ballasten til at gennemskue faglige problemstillinger, og du evner at udfordre det eksisterende, sikre høj kvalitet i dokumentation og ikke mindst succesfuld implementering. Din erfaring gør dig til en stærk projektleder og et aktiv i tværfagligt projektarbejde. Yderligere er du kendt for din evne til at etablere stærke relationer og kommunikere – både i den uformelle dialog og når der skal udarbejdes rapporter.

Stærk kultur med fokus på udvikling
Du bliver en del af en arbejdsplads præget af engagement og godt humør og vil indgå i et travlt og velfungerende team med et godt arbejdsklima og gode kollegaer. Du får stor indflydelse med frihed og opbakning til at drive dine egne opgaver og projekter.

Aalborg Energikoncern tilbyder gode karrieremuligheder med rig mulighed for faglig udvikling og specialisering samt involvering i udviklingsprojekter på tværs af organisationen.
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende aftaler.

Ansøgning og spørgsmål
Comentor håndterer rekrutteringsprocessen på vegne af Aalborg Energikoncern. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler kontinuerligt, du skal derfor sende din ansøgning snarest muligt ved at klikke på "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er desuden muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Headhunter Henrik Kildedal Mathiesen fra Comentor på tlf. +45 26 42 00 00.
 
 
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob.aspx?ofirid=6bcfcffb)

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
26420000
Adresse
9400 Nørresundby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-05-2018
Kviknummer:
LJA-60967611
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ingeniør og naturvidenskab,
Tele
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Mors-Thy Industrilager A/S
Thisted, Nordjylland
Frist:
26-09-2018
MADSEN VINDUER & DØRE ApS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
22-10-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.