Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Banedanmark, Teknik, Hjulmagervej 50

|
Nordjylland
|
Indrykket 15-05-2018

Sporsvejser og sportekniker til vedligeholdelse af jernbanen i Nord- og Midtjylland

Vi søger en sporsvejser og en sportekniker til sporrelaterede vedligeholdelsesopgaver samt fejlretning på jernbanen i Nord- og Midtjylland.

Du får et alsidigt job i et travlt miljø, hvor du vil indgå i et team af dygtige og engagerede kolleger.

Vores arbejde udføres fortrinsvis om natten på hverdage, men der kan også foregå arbejde på lørdage samt søn- og helligdage. Vi forventer, at du er fleksibel med hensyn til mødested, som normalt vil være i Aarhus eller Herning. Du vil som udgangspunkt være tilknyttet et af disse mødesteder.

En dagligdag i sporet
Som medarbejder deltager du i et team, som arbejder i spor og sporskifter. Opgaverne er udveksling af sveller, jerndele og skinner. Andre opgaver er efterspænding, justering og regulering af sikkerhedsmål i spor og sporskifter samt eventuel regulering af ballast. Herudover kan der forekomme opgaver med smøring af sporskifter samt snerydning i spor og på pladser, ligesom du også kan få opgaver som vagtpost.

Såfremt du har bestået uddannelsen i vores sikkerhedsreglement SR 1 eller SR 2, vil du som SR-arbejdsleder kunne få ansvaret for dine kollegers sikkerhed, når der arbejdes i sporet. I den forbindelse er det dig, der har telefonisk kontakt til trafikstyringen.

Vi arbejder tværfagligt, så du vil desuden komme til at assistere andre faggrupper i de øvrige dele af sektionen.

Som medarbejder skal du være indstillet på at indgå i vores rådighedsvagt uden for normal arbejdstid, når du har opnået de nødvendige kompetencer og erfaring. Den enkelte rådighedsvagt deles altid med en kollega, så man aldrig står alene i en fejlretningssituation.

Kvalitetsbevidst sportekniker med SR 1 eller SR 2 baggrund
Vi foretrækker, at du har de faglige uddannelser inden for faget suppleret med SR 1 eller SR 2. Såfremt du ikke er uddannet, skal du være indstillet på at gennemføre de relevante kurser. Det er et krav, at du har kørekort kategori B.

Du går til dine opgaver med stort engagement, og du trives i en hverdag, hvor opgaverne både kan være planlagte og akutte. Endelig trives du i samarbejdet med både dine kolleger og andre faggrupper, der har deres gang på banen.

Som medarbejder skal du udføre sikkerhedsklassificeret arbejde, og du skal derfor opfylde helbredskravene på jernbaneområdet. Det betyder, at du skal opfylde visse helbredskrav, hvor der bl.a. vil blive lavet en lægelig vurdering af hørelse, syn, farvesans, sukkersyge, epilepsi, hjertekarsygdomme mv. Hvis du vil vide mere om kravene, kan du læse mere på Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens hjemmeside.

Løn
Er du uddannet sportekniker vil din ansættelse være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område, og Organisationsaftalen mellem Banedanmark og Dansk Jernbaneforbund.

Såfremt du ikke er uddannet sportekniker, vil din ansættelse være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer og Organisationsaftalen for området for rengøringsassistenter, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten mv. (3F) eller Organisationsaftalen for Håndværkere i staten

Ansøgning og kontakt
Stillingen er til besættelse snarest. Vil du vide mere så kontakt sektionschef Brian Klastrup eller teamleder Per Høgh. Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi indkalder til samtaler løbende.

For at søge stillingen klikker du på linket "Søg stillingen" og følger instruktionerne.

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
21716925
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-05-2018
Kviknummer:
LJA-61008397
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Transport og logistik
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Mors-Thy Industrilager A/S
Thisted, Nordjylland
Frist:
26-09-2018
MADSEN VINDUER & DØRE ApS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
22-10-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.