Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR-INDUSTRIES A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 03-11-2017

Specialarbejdere søges til overfladebehandling

HR-Industries søger:
For attraktiv virksomhed syd for Aalborg søger vi 2 ihærdige specialarbejdere til overfladebehandling. Der er tale om et længerevarende projekt, indtil videre til og med februar 2018. Der er tale om aftenhold eller nathold (4 dages uge). Lønniveau ca. 165 + diverse tillæg på skiftehold.


I jobbet kommer du omkring følgende:


Klargøring m.m. inden emner skal ind til glasblæsning


Glasblæsning


Evt. Pakkearbejde m.m. 


Faglige kvalifikationer:
Vi søger personer som har erfaring med overfladebehandling, såsom, glasblæsning, sandblæsning, industrilakering eller autolakering m.m. Du har et faglig højt kvalitetsniveau, gerne truckcertifikat (men ikke et krav), og du skal være vant til skifteholdsarbejde.


Vi tilbyder:
Foruden meget ordnede løn- og arbejdsforhold, hvor du får samme løn og vilkår som virksomhedens egne ansatte, har vi hos HR-Industries også i løbet af året forskellige sociale arrangementer. Som ansat hos HR-Industries bliver du en del af et team, hvor du som medarbejder vil få afprøvet flere af dine kompetencer samt tilegne dig ny viden og erfaring. Hos HR-Industries bliver der lagt vægt på fleksibilitet, gensidig respekt samt en god atmosfære og kemi.


Søg jobbet:
Send din ansøgning snarest muligt, hvor du skriver lidt om dig selv, hvilke forventninger du har til jobbet og hvorfor du er den rette til at besætte det opslåede job. Medsend dit CV med oplysninger om hvor du har arbejdet, i hvilke perioder, hvad du har beskæftiget dig med og hvad du har haft ansvar for.
Mail CV til job@hr-industries.dk – mærket ”overfladebehandler Aalborg Syd”
Har du spørgsmål, kan du kontakte konsulenterne Dina Kristensen eller Jørgen Laursen hos HR-Industries A/S på tlf.: 86 42 35 40 – hverdage imellem 08.00 til 16.00.


Læs mere omkring os på www.hr-industries.dk


Vores speciale er smede, maskinarbejdere, service- og vedligehold, elektrikere, ingeniører og teknikere, produktion- og lagermedarbejdere, administrative medarbejdere og ledere.

Kontakt
Kontaktperson
Dina Bondgaard Kristensen
Tlf:
86423540
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-11-2017
Kviknummer:
LJA-50739436
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk,
Energi
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Aalborg Kommune
Nordjylland
Frist:
10-04-2018
EXO ARNVIND
Aalborg, Nordjylland
Frist:
24-03-2018
Job fra denne arbejdsgiver
Randers, Østjylland
Frist: 
10-05-2018
Randers, Østjylland
Frist: 
20-03-2018
Randers, Østjylland
Frist: 
18-03-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.