Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sparekassen Vendsyssel

Sparekassen Vendsyssel

|
Nordjylland
|
Indrykket 14-05-2018

Souschef Hadsund

Er du en tillidsvækkende person, der elsker at lave forretninger, give kompetent rådgivning og motivere dine kolleger til at yde deres bedste? Vil du være med til at udvikle Sparekassen Vendsyssels afdeling i Hadsund? Er du til sund fornuft, handlekraft og korte beslutningsgange? Så er du måske vores nye souschef.

Dit job
Som souschef indgår du sammen med afdelingsdirektøren i lederteamet, der har det daglige ansvar for 6 kompetente medarbejdere, som du på en engageret og professionel måde skal kompetenceudvikle, motivere og inspirere til at skabe resultater. Endvidere skal du sammen med afdelingsdirektøren være igangsætter på aktiviteter i afdelingen.

læs mere og send din ansøgning på www.sparv.dk/job

Om Sparekassen Vendsyssel
Sparekassen Vendsyssel er en særdeles velkonsolideret garantsparekasse med ca. 128.000 kunder. Sparekassen er repræsenteret med 34 afdelinger i Nord-, Midt- og Vestjylland samt København og beskæftiger i dag ca. 480 medarbejdere. Af disse er 8 placeret i Hadsund afdeling.

Sparekassen Vendsyssels mission er, med udgangspunkt i vores markedsområde, at tilfredsstille behovet for kapitalformidling over for såvel privatkunder som mindre og mellemstore erhvervsdrivende, baseret på kerneværdierne sund fornuft, handlekraft og lokal forankring.

 


Ansøgningsfrist:

25. maj 2018

Kontakt
Kontaktperson
Søren H. Petersen
Tlf:
4052 5242
Adresse
Storegade 55-61
9560 Hadsund
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-05-2018
Udløber:
25-05-2018
Kviknummer:
LJA-60949143
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank,
Ledelse,
Økonomi
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Vestergaard Huse A/S
Aalborg, Nordjylland
Frist:
07-11-2018
CONNECTION VIKAR ApS
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist:
26-10-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.