Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AFS Sekretariat, Kommunikation

|
Nordjylland
|
Indrykket 01-07-2018

SoMe og PR - Aalborg Forsyning søger kommunikationsmedarbejder

Har du en kommunikationsuddannelse og 2-3 års relevant hands-on-erfaring med SoMe og tekstforfatning, er det dig, vi søger til en 2-årig projektstilling som kommunikationsmedarbejder i Aalborg Forsyning. Du skal kunne starte hos os 1. oktober 2018 eller tidligere.

Stillingen
Vi tilbyder en 2-årig projektstilling, hvor du kommer til at arbejde med at formidle Aalborg Forsynings mange positive historier på SoMe, via pressemeddelelser og artikler. Du kommer til at arbejde koncentreret med at bygge Aalborg Forsynings image på SoMe. Derfor skal du bl.a. være primusmotor for at finde de gode historier internt i organisationen og herefter formidle dem via Facebook, LinkedIn og evt. Instagram. Pt. er vi i opbygningsfasen på SoMe, så du får gode muligheder for at præge planlægningen og udførelsen af dine opgaver.

Du ved, hvad der rører sig både i kommunikationsbranchen og i omverdenen generelt, og du sætter gerne din viden i spil. Du overvåger selvfølgelig dagligt vores profiler på SoMe, hvor du også som den primære håndterer kontakten til vores følgere. Du udtænker strategiske kommunikationsløsninger i forbindelse med eksekvering af kampagner og markedsføring på SoMe i tæt samarbejde med dine kolleger i kommunikationsteamet. Du kommer også til at afrapportere og følge op løbende over for kolleger i den øvrige del af organisationen.

Aalborg Forsynings kommunikation skal både give kunderne tryghed i at bruge vores leverancer/services og inspirere vores målgrupper til at have en bæredygtig og miljøbevidst adfærd. Derudover skal vi fremadrettet arbejde med, hvordan vi brander Aalborg Forsyning på SoMe. Vi skal tage afsæt i vores forretningsperspektiv og udarbejde både kommercielle og non-kommercielle kampagner. Og sidst men ikke mindst skal vi arbejde med, hvordan vi bringer SoMe i spil, når vi rekrutterer nye medarbejdere.

Ud over arbejdet med at bygge Aalborg Forsynings profiler op på de SoMe skal du også skrive både pressemeddelelser og artikler i tæt samarbejde med vores PR-medarbejder. Det er derfor nødvendigt, at du både er sikker og inspirerende i dit sprogbrug på skrift. Når tiden tillader det, kan du også få enkelte andre kommunikationsopgaver i forskellige kampagne- og aktivitetssammenhænge.

Du kommer til at indgå i et kommunikationsteam, der arbejder med kampagner, events, branding, intern kommunikation, grafisk design, SoMe og PR. Det er derfor vigtigt, at du kan indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger i teamet og med kolleger i den øvrige del af organisationen.

Vi forventer, at du:

  • Har 2-3 års relevant hands on-erfaring med annoncering på SoMe – evt. fra bureaubranchen
  • Har naturlig interesse for data og god forståelse for, hvordan du kan bruge data i forhold til online aktiviteter
  • Formidler dine historier i et inspirerende og fejlfrit sprog – også grammatisk
  • Kan spotte forskellige vinkler i historier og er skarp til at vælge den, der sælger bedst på forskellige platforme
  • Arbejder brugerorienteret og er rigtig god til at involvere målgrupper i dit arbejde. Du sætter som en selvfølge brugeren forrest
  • Har god forretningsforståelse, så du hurtigt kan sætte dig ind i vores organisation og forretningsområder
  • Er god til at samarbejde med forskellige mennesker, selvom du ikke kender dem på forhånd. Du taler godt med mange mennesker og bliver inspireret af at have en meget bred berøringsflade
  • Sprudler med ideer, men følger selvfølgelig opgaver til døren – store som små. Som en naturlig del af dit arbejde evaluerer du også løbende og inddrager dine erfaringer i næste opgaveløsning
  • Arbejder selvstændigt, effektivt og har det rigtig godt med at have mange bolde i luften på én gang. Du leverer selvfølgelig til aftalte tid
Ansættelse er 1. oktober 2018 eller tidligere, hvis det er muligt.  Vi forventer at holde samtaler den 17. august 2018. Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst for ansatte i kommuner. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos Marianne Jensen på tlf. 9931 9481 i uge 31 og 32.

Sådan er vi
Vi har høj grad af social kapital. Det betyder, at vi går op i, at du trives og er glad for at gå på arbejde. Det gør vi blandt andet ved at behandle hinanden med respekt og tillid – og så er humor og et godt grin en naturlig del af vores arbejdsplads. Medarbejdertilfredshed er ikke noget, vi tager let på, men derimod måler på og indretter arbejdspladsen efter.

Vi sætter også en ære i at levere løsninger med høj kvalitet med udgangspunkt i et fagligt stærkt fundament. Vi har fokus på vores egen produktivitet og udforsker løbende, hvordan vi kan blive bedre og få mere for hånden ved at arbejde smartere, mere digitalt og på tværs af faglige skel.

At vores kunder er tilfredse er vigtigt for os – og vi arbejder løbende med at være der, hvor vores kunder er. Vi er til for vores kunder.

Aalborg Forsyning
I Aalborg Forsyning er vi godt 600 engagerede medarbejdere og har en omsætning på 1,5 milliarder kroner om året, svarende til ca. 7.600 kr. pr. indbygger i Aalborg Kommune. Sammen sørger vi for, at vores kunder får rent drikkevand, fjernvarme, el og gas, ligesom vi bortskaffer spildevand og indsamler affald. Og dertil supplerer vi med god kundeservice med udgangspunkt i kundens behov.

Aalborg Forsyning er midt i en ambitiøs grøn omstilling samtidig med, at vi skal sikre vækst i forretningen. Vi er 100 % ejet af Aalborg Kommune, og vores mål er at levere forsyningsløsninger, der er bæredygtige, sikre og billige – og så for kommende generationer. Med afsæt i vores fælles værdisæt – tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling – skaber vi attraktive arbejdspladser, som er kendetegnet ved høj trivsel og produktivitet. På den måde når vi nemlig bedst i mål med vores kerneopgaver.

Desuden indgår Aalborg Forsyning i koncernfællesskab med Miljø- og Energiforvaltningen, som er en forvaltning i Aalborg Kommune. Du kan læse mere om Aalborg Forsyning på www.aalborgforsyning.dk og Miljø- og Energiforvaltningen på www.aalborg.dk.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob.aspx?ofirid=8e787d5c)

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
99319481
Adresse
9400 Nørresundby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-07-2018
Kviknummer:
LJA-62922687
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Media
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
3
Aalborg, Nordjylland
Frist:
20-11-2018
Salling Group
Aalborg, Nordjylland
Frist:
20-11-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.