Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Frederikshavn Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 02-01-2018

Socialrådgivere til voksenspecialområdet i Frederikshavn Kommune

Ønsker du dig et spændende og udviklende job med højt tempo? Kan du se dig selv i et job, hvor du både arbejder med sagsbehandling og udviklingsopgaver inden for det specialiserede socialområde? Så er du godt på vej til et spændende job i Socialenheden i Frederikshavn Kommune!
 
Socialenheden søger en engageret og proaktiv socialrådgiver, der vil være med til at implementere nyt visitationsgrundlag samt sikre fokus på faglig udvikling og økonomisk bæredygtighed på det specialiserede socialområde. Stillingen er et barselsvikariat på ca. 1 år inden for team midlertidige indsatser, hvor der arbejdes med midlertidige botilbud, socialpædagogisk støtte og forebyggende og uvisiterede indsatser.
I Socialenheden er der udover team midlertidige indsatser også team varige indsatser, hvor der arbejdes med længerevarende botilbud, BPA-området og merudgifter samt team misbrug og udsatte, der arbejder med alkohol- og stofbehandling samt de nævnte indsatser efter Servicelovens voksenbestemmelser .
 
Som socialrådgiver i Socialenheden bliver du en del af en velfungerende afdeling med højt engagerede kollegaer - og ”højt til loftet”. Socialenheden er organiseret med afdelingsleder, faglig koordinator, udviklingsmedarbejder samt 15 socialrådgivere, som har ansvar og myndighedskompetence inden for voksenområderne handicap, psykiatri, misbrug og socialt udsatte. Målgruppen i Socialenheden er borgere inden for områderne, der har fået førtidspension eller der er over 30 år.
 
Socialrådgiverne i Socialenheden arbejder bl.a. med udredning af borgeres funktionsniveau og støttebehov iht. Voksenudredningsmetoden, målgruppevurderinger ift. bostøtte, botilbud, dagtilbud mv., opfølgning af sager, koordinerende sagsbehandling, rådgivning og vejledning til personer med nedsat fysisk/psykisk funktionsevne, udarbejdelse af handleplaner i samarbejde med borgerne, visitation til optagelse i bl.a. dag- og døgntilbud, bevilling af bostøtte samt generel sagsbehandling efter serviceloven og sundhedsloven.
 
Inden for socialområdet arbejdes der på at gøre borgerne så selvhjulpne som muligt, så borgerne kan være mest muligt ”herre i eget liv”. Du skal have mod og lyst til at understøtte nogle af de udviklingstiltag, der er behov for i en omstillingsproces, der skal være med til at give den politiske vision trækkraft på området. Et af de særlige indsatsområder er fx fokus på arbejdet med mål og effekt for den enkelte borger med henblik på at målrette socialområdets indsatser, så der opnås størst mulig virkning og livskvalitet for den enkelte borger. I arbejdet som socialrådgiver betyder det bl.a., at du skal være indstillet på at arbejde målrettet med udvikling inden for Voksenudredningsmetoden, der er sagsbehandlernes redskab til at understøtte arbejdet med at sætte konkrete og målbare mål sammen med borgeren.

Vi forventer, at du kan genkende dig selv i ovenstående, samt at du:

 Har en relevant socialfaglig uddannelse som socialrådgiver eller socialformidler

   • Har kendskab og interesse for det specialiserede socialområde
   • Har gode samarbejdsevner og et positivt menneskesyn
   • Kan arbejde selvstændigt og sætte dig ind i nye områder og udvikle dig i takt med ændringer inden for området
   • Er en dygtig formidler, både skriftligt og mundtligt

 
Du kan forvente:

   • Et arbejde inden for et område i udvikling og med mange udfordringer
   • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling med mulighed for selv at sætte dit præg på udvikling af din stilling
   • Dygtige og fleksible kollegaer 

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Lønnen vil blive fastsat efter principperne om lokal løndannelse i henhold til stillingens funktioner og ansøgerens kvalifikationer.
 
Nærmere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til afdelingsleder Mette Brandt Pedersen på telefon 98455318 eller faglig koordinator Lene Haven Beck på telefon 98455096
 
I forbindelse med opslaget af stillingen benytter vi elektronisk rekruttering. Derfor bedes du søge via nedenstående ansøgningsknap og her vedlægge oplysninger om uddannelse, tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer m.m.
  
Ansøgningsfrist er mandag den 22. januar 2018 kl. 08.00
 
Samtaler forventes afholdt torsdag den 25. januar 2018
 
 
 
 
 
 

 

Kontakt
Kontaktperson
Afdelingsleder Mette Brandt Pedersen eller Faglig Koordinator Len
Tlf:
Mette Brandt Ped
Adresse
9900 Frederikshavn
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-01-2018
Kviknummer:
LJA-53945845
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialvæsen
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Brønderslev Kommune
Nordjylland
Frist:
24-05-2018
Dansk Supermarked Group
Brønderslev, Nordjylland
Frist:
01-06-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.