Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brønderslev Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 08-06-2018

Socialrådgiver til ungefamilieafdeling i UngeCenter Brønderslev


 
Vi søger pr. 1. august, en socialrådgiver med positivt gåpåmod og solid erfaring på børnefamilieområdet. Vi er en Ungefamilieafdeling i et Ungecenter, der har eksisteret siden 2014, og som er i stadig udvikling.

UngeCenter Brønderslev er en tværfaglig enhed, der er målrettet alle 15 - 29-årige i kommunen. UngeCentret skal bl.a. sikre, at de unge får en sammenhængende indsats, som er helhedsorienteret og målrettet uddannelse og job i det omfang og tempo, som er det rette for den unge. Der er ca. 50 medarbejdere i UngeCentret.

Målgruppen for Ungefamilieafdelingen er unge mellem 15 og 23 år, og med udgangspunkt i deres ønsker forsøger vi sammen at finde en plan, der kan føre til trivsel i et selvstændigt voksenliv. Vi har fokus på høj faglighed, mindst mulig indgriben og nytænkende løsninger, med det formål, at den enkelte bliver bedst muligt rustet til voksenlivet og gennemfører en uddannelse.

Vi vil lægge vægt på din faglighed, dit humør og dit menneskesyn, da vi gør os umage, med at give de unge og deres familier den bedst mulige service i en tryg og op bakkende ramme. Dine arbejdsopgaver vil bestå af både social- og handicapsager. Din sags stamme vil blive på ca. 30 sager, og du skal herudover deltage i fælles møder som fx sagsbehandlingsmøder, trivselsmøder og supervision.

Vi er et differentieret og engageret team på i alt 15 personer, som i halvandet år har arbejdet med at implementere Sverigesmodellen. Dette arbejde betyder, at vi målrettet sigter mod at finde indsatser så tæt på den unges normalmiljø som muligt. Vi bruger os selv mere i det konkrete sociale arbejde, da vi har bedre tid til fx opfølgning og samarbejdet med den unge og familien. Det primære fokus er på den unges egen motivation, og de løsninger vi i fællesskab kan finde.

Som ledelse bestræber vi os på at være tydelige og retnings sættende, samtidig med at tillid til medarbejderne bl.a. vises igennem en høj egen kompetence. Vi arbejder værdibaseret, har modet til at prøve nye løsninger af, og vi er ikke bange for at tage fejl.


Stillingen er en fast stilling på fuld tid
 
Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst
 

I Brønderslev Kommune er vi ”I samspil med borgerne”. Vi støtter op om dette ved hjælp af vores værdier: Fællesskabende, Modig og Nysgerrig. Du kan læse mere om ”I samspil med borgerne” og vores værdier her.
 
Vi arbejder ud fra en forventningsmodel, der beskriver forventninger til medarbejdere og ledere i Brønderslev Kommune. Nogle af forventningerne til medarbejdere, er: 

   • At du har fokus på kerneopgaven og leverer resultater ud fra de givne mål og rammer
   • At du har en faglig stolthed og samarbejder med dine kolleger/samarbejdspartnere om opgaveløsningen
   • At du er medansvarlig for god trivsel ved at være positiv og konstruktiv 
   • At du arbejder ud fra de givne rammer og ser dig selv som en del af det store fællesskab i Brønderslev Kommune

Du kan læse mere om, hvilke andre forventninger, der er til en medarbejder i vores forventningsmodel.
 
 

Kontakt
Kontaktperson
 
Adresse
9700 Brønderslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-06-2018
Kviknummer:
LJA-62160304
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialvæsen
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Powerby ApS
Mariagerfjord, Nordjylland
Frist:
31-10-2018
AM Aalborg
Aalborg, Nordjylland
Frist:
31-10-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.