Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannelseshuset Jobcenter

|
Nordjylland
|
Indrykket 08-08-2017

Socialformidlere/Socialrådgivere til Uddannelseshuset Jobcenter

Socialformidlere/Socialrådgivere til Uddannelseshuset Jobcenter
 
Uddannelseshuset, Jobcenter Aalborg har en vision om, at vi vil være de bedste til at vejlede og støtte de unge til et selvstændigt liv med uddannelse og arbejde. Vi har målrettet fokus på at nedbringe ungeledigheden yderligere og hermed vægter vi særligt modtagelsen af de unge i huset. Vi arbejder resultatorienteret og har stort fokus på, at der skabes et hurtigt og effektivt match mellem den unge og en uddannelse eller en virksomhed.
 
Uddannelseshuset, Jobcenter Aalborg yder en intensiveret indsats og har et stort flow i borgergruppen, hvilket kræver en effektiv styring. Målgruppen for Uddannelseshuset er unge under 30 år uden en kompetencegivende uddannelse.
 
Vi søger medarbejdere med brede kompetencer og erfaring, uddannede socialrådgivere eller socialformidlere, eller medarbejdere med tilsvarende erfaring. Vores nye kolleger skal være serviceminded, have lyst til dialogen med de unge og have handlekraft i forhold til at bringe den unge tættere på uddannelse og arbejde. Der arbejdes ud fra den beskæftigelsesmæssige lovgivning med fokus på uddannelse med en ressourceorienteret tilgang, motiverende samtaler og en målrettet aktiv indsats.
 
Arbejdet omfatter modtagelse af nye unge, opfølgning, aktivering, uddannelsespålæg, sygeopfølgning og påbegyndelse af udredning med henblik på kvalificeret visitation til videre indsats. Der kan også blive tale om mere koordinerende opgaver i forhold til aktivitetsparate unge eller unge som er tilkendt ressourceforløb m.v.
 
Vi kan tilbyde et spændende og udfordrende job i et stort og travlt hus med mange forskelligartede opgaver. Vi er kendetegnet ved at være en god og dynamisk afdeling med høj faglighed, hvor du vil blive en del af et makkerskab. Makkerskabet har en stor grad af indflydelse på de daglige arbejdsprocesser og er desuden et godt forum for faglig sparring og kollegial støtte.

 
Vi forventer at du 

 • har erfaring og/eller lyst til at arbejde indenfor ungeområdet
 • kan vejlede om og agere indenfor jobcentrets vilkår og rammer
 • er nysgerrig, handlekraftig og effektiv
 • tror på, at uddannelse og arbejde er en farbar vej for unge
 • kan stille rimelige krav til de unge og hjælpe med at holde fast, også når det er svært
 • har kendskab til den beskæftigelsesmæssige lovgivning og kan omsætte den i praksis
 • kan bevare roen i en travl og uforudsigelig hverdag og være i stand til at håndtere arbejdet med borgere med fysiske, psykiske og sociale problemer.
 • har interesse og lyst til et tæt samarbejde med den unge for at tilrettelægge, igangsætte og understøtte aktiviteter i det individuelle forløb.
 • har flair og interesse for administrativt arbejde
 • er engageret og positiv
 • kan arbejde selvstændigt, systematisk og målrettet
 • og ikke mindst, at du er i besiddelse af en høj arbejdsmoral og en stor portion humor
Vi arbejder målrettet og tror på, at unge, der bliver mødt af enten et ungemiljø på en uddannelsesinstitution eller et arbejdsmiljø på en almindelig arbejdsplads, bliver motiveret til at tage hånd om egen udvikling og med hjælp fra jobcentret bliver i stand til at blive selvforsørgende.
Stillingen er omfattet af lokal løn. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem KL og HK/DS.
 
Ønsker du yderligere oplysninger, kan du kontakte teamleder Mette Eskerod 25203550, teamleder Laila Meyer tlf. 9931 3529 eller jobcenterleder Jette Frederiksen 25202550.

Ansøgningsfrist den 23. august 2017. Vi afholder ansættelsessamtaler den 28. august 2017. Når du møder til samtalen vil du blive præsenteret for en lille case, som kommer til at danne baggrund for selve samtalen.
 

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/

(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob.aspx?ofirid=43b26890)

Kontakt
Kontaktperson
Mette Eskerod
Tlf:
25203550
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-08-2017
Kviknummer:
LJA-48376313
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialvæsen
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Boligforeningen Fredensbo
Brønderslev, Nordjylland
Frist:
04-12-2017
Circle K
Nordjylland
Frist:
30-11-2017
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.