Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Frederikshavn Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 08-06-2018

Social- og Sundhedshjælper til respirationsteam på SCN Anholtvej (SenhjerneskadeCenter Nord)

SCN Anholtvej søger en Social- og Sundhedshjælper, med pædagogisk flair der gerne må have erfaring fra arbejde med borgere med erhvervet hjerneskade eller andre handicaps. Vi har brug for, at vores kommende SSH har erfaring med forflytninger, omsorgs- og plejeopgaver samt sonde- og tracheostomipleje, men det sidste er ikke et krav.

Stillingen er på 35 timer.

SCN er et socialpædagogisk botilbud for voksne med en moderat til meget svær erhvervet hjerneskade. Vi er ligeledes indrettet med aktivitets- og samværstilbud samt et Living Lab.

Beskrivelse af opgaverne
Du skal som medarbejder have lyst til at koncentrere dig om arbejdet ved kun én borger, idet borgerne har  tracheostomi, der kræver overvågning hele døgnet af medarbejdere, der oplæres af Respirationscenter Vest.
Ansættelsen indebærer, at du skal arbejde i 8-timers vagter. Arbejdet indebærer, at du varetager alle opgaver vedr. pleje og omsorg for den pågældende borger. Du skal ikke arbejde ved andre borgere.
Borgeren er afhængig af, at medarbejderen er inden for syns- og høreafstand, og der arbejdes ud fra faglige retningslinjer for tracheostomipleje, som udstikkes af Respirationscenter Vest.

Ud over respirationsdelen er der også tale om fagspecifikke opgaver som naturligt hører til en hjerneskadet borger der skal leve sit fulde liv på SCN.

Da der er tale om ”alene”-arbejde, er det vigtigt, at du trives med selv at skulle træffe beslutningerne i dagligdagen. Der vil selvfølgelig være tæt faglig sparring med sygeplejersken på SCN samt teamleder mfl., men den konkrete opgavevaretagelse skal man selv stå for. Der vil dog være mulighed for hjælp ved forflytninger fra kolleger fra andre teams i huset.

Arbejdet på SCN er organiseret i teams, der hver især har det primære ansvar for en gruppe borgere. Du vil være tilknyttet ét team, hvor der kun er én borger. Teamet, du kommer til at arbejde i består af social- og sundhedsassistenter, ergoterapeuter og pædagoger. Borgeren har brug for hjælp til mange specialiserede plejeopgaver samtidig med, at borgeren også har brug for en pædagogisk indsats.

Vi arbejder ud fra Frederikshavn Kommune Handicapafdelings Arbejdsgrundlag. Du skal således være indstillet på at arbejde ud fra en grundindstilling, der sætter borgeren og dennes behov i centrum.

Vi har pædagoger, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, ergoterapeuter, fysioterapeuter, husassistenter mfl. ansat på SCN. Dette indebærer, at du som Social- og sundhedsassistent i teamet skal have en god og velfunderet faglig indsigt og evnen til at formidle din egen faglighed på en konstruktiv måde til dine kolleger i teamet. Herudover skal du kunne give plads til andre faggrupper i en tværfaglig tilgang og indsats.

Generelt skal du som medarbejder være med til at løse vores kerneopgave, der er ”Individstyrkelse – der gør borgeren i stand til at leve et så selvstændigt og meningsfuldt liv som muligt”. Vi arbejder ligeledes ud fra en vision, der handler om at gøre borgeren så selvhjulpen som muligt.

Lidt om vores kommende medarbejdere
Vi forventer, at du er psykisk og fysisk robust, rummelig. Er yderst mødestabil og ansvarsbevidst, samt at du er omstillingsparat, fleksibel og anerkendende i din tilgang til kolleger, beboere og pårørende.

Vi forventer ligeledes, at du er parat til at lære nyt, og dele ud af din viden og dine erfaringer, samt at du kan arbejde i dag-, og aftenvagter. Weekendarbejde forekommer hver anden weekend.

Du skal bidrage til at skabe livskvalitet, støtte og udvikling for borgeren gennem en helhedsorienteret indsats, idet borgeren både har behov for pleje, omsorg, kommunikationstræning og socialpædagogisk indsats..

Du kan erhverve dig Respirationscenter Vests kompetencekort under din oplæringsperiode.

Som medarbejder vil du have fokus på udvikling af daglig praksis samt på borgernes muligheder for at blive selvhjulpne og udvikle sig fysisk, psykisk, socialt og intellektuelt.

Vi tilbyder

   • Ansættelse i relativt nye fysiske rammer på Anholtvej i Frederikshavn
   • En grundig oplæring i tracheostomipleje samt øvrige opgaver ved borgeren
   • Muligheden for fagligt, at udvikle dig i et innovativt, tværfagligt og udviklingsorienteret miljø
   • En arbejdsplads, hvor der praktiseres værdibaseret og inddragende ledelse
   • En arbejdsplads hvor arbejdsmiljø og samarbejde vægtes meget højt
   • Ansættelse på 35 timer om ugen
   • Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst  

Yderligere information
Du kan kontakte teamleder Rikke Højmark Thorslund for yderligere oplysninger på tlf: 98 45 68 76.
Ansættelsesstart: hurtigst muligt eller senest 1. august 2018.
Ansøgningsfrist: fredag den 22. juni 2018, kl. 8.00.
Straffeattest bliver indhentet inden ansættelsen.

Kontakt
Kontaktperson
 
Adresse
9900 Frederikshavn
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-06-2018
Kviknummer:
LJA-62160281
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Socialvæsen,
Sundhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
3
Aalborg, Nordjylland
Frist:
19-11-2018
Brønderslev Kommune
Nordjylland
Frist:
01-11-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.