Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rebild Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 15-05-2018

Social- og sundhedsassistent til Skørping Ældrecenter

Skørping Ældrecenter søger ny social- og sundhedsassistent
– kunne det være dig?
Vi mangler dig som kollega til vores dejlige ældrecenter, Teglgaardsminde, i Skørping.

Skørping ældrecenter er Rebild Kommunes største ældrecenter med 43 boliger fordelt på 2 boenheder, et demensafsnit samt 2 aflastningspladser. Derudover har vi et specialtilbud tilknyttet, kaldet Svinget, hvor der pt. bor 7 borgere med svær sklerose. Centeret har tillige et stort, visiteret dagcenter, så her er altid liv og leben. Teglgaardsminde ligger midt i den skønneste natur og i en by, hvor ældrecenteret er en naturlig del af byens liv

Vi er et hus, der fagligt byder på spændende udfordringer og med stor variation i opgaverne. Som social-og sundhedhedsassistent er her rige muligheder for at kunne udnytte alle dine social- og sundhedsassistent kompetencer og kvalifikationer, samt tillære nye. Vi arbejder med en høj grad af uddelegering, og du skal være klar på at udføre en del sundhedslovsopgaver i et nært samarbejde med centersygeplejersken.
I dagligdagen arbejder vi i teams, og vi er aktuelt igennem en proces, hvor vi ser på de vante arbejdsgange og er åbne for nye ideer og inputs, som du måske har? Der er behov for, at du er omstillingsparat og kan hjælpe til rundt om i huset.

Du vil indgå i et nært samarbejde med dine kolleger, hvor der er plads til sparring og kompetenceudvikling, bl.a. på gruppemøder og vi arbejder tæt sammen med eksterne samarbejdspartnere fx omkring borgerforløb.

Vi arbejder ud fra værdier som ærlighed, åbenhed, tillid og ansvarlighed.
Vi kan tilbyde en arbejdsplads, hvor der er fokus på faglighed, psykisk arbejdsmiljø, medindflydelse og medansvar og forventer, at du som medarbejder bidrager til den gode hverdag og byder ind, hvor du kan. Vi trives med hverdagsglæde og godt humør og håber du gør det samme – så glider dagen lettere for os alle. Vi vægter højt, at du er stabil og omsorgsfuld i din relation til borgere og at du vil gøre dit til, at Skørping Ældrecenter er et godt sted at bo og arbejde.

Stillingen er på 30 timer eller efter aftale med arbejde hver anden weekend - tiltrædelse snarest eller 1.juli 2018. Stillingen er blandede dag- og aftenvagt, i de første måneder primært aftenvagt.

Aflønning efter gældende overenskomst.

Frist for ansøgning
Ansøgningsfrist den 7. juni kl. 12.00

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe til

  • konstitueret ældrecenterleder Susanne Gerberg Madsen på 41 16 94 33 eller sende en mail på http://isgma@rebild.dk
  • assisterende ældrecenterleder Susanne Weiss på 21 30 21 37 eller http://isewe@rebild.dk.

Kommunen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, og opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
-
Adresse
9520 Skørping
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-05-2018
Kviknummer:
LJA-61013262
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialvæsen,
Sundhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Ford Nykøbing Mors
Morsø, Nordjylland
Frist:
24-09-2018
Ford Nykøbing Mors
Morsø, Nordjylland
Frist:
24-09-2018
Job fra denne arbejdsgiver
Rebild, Nordjylland
Frist: 
12-10-2018
Rebild, Nordjylland
Frist: 
05-10-2018
Rebild, Nordjylland
Frist: 
21-09-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.