Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Andet personale - Aaglimt

|
Nordjylland
|
Indrykket 18-07-2018

Social-og sundhedsassistent

Ny Social-og sundhedsassistent til fast stilling på Plejecenter Aaglimt

Her har du en vejledning til, hvordan du opstiller en god stillingsannonce. Brug hjælpeteksterne herunder og husk at slette dem igen, når du har skrevet din tekst.

Vær opmærksom på, at den tekst, du skriver i teasertekstfeltet herunder, vil komme til at optræde umiddelbart under overskriften. Du behøver derfor ikke gentage teksten her i dette felt.

Beskriv stillingens indhold og ansvarsområder, eksempelvis hvilke arbejdsopgaver der er tale om og hvilke arbejdstider der hører til jobbet.

Din profil

Her beskriv du hvilke kompetencer og erfaringer, I ønsker ansøgeren skal have. Kom evt. ind på hvilken uddannelse ansøgeren skal have, hvilken baggrund og personlige kompetencer, der lægges vægt på.

Afdelingen

Her laver du en en præcis, ærlig og positiv beskrivelse af afdelingen. Beskriv evt. hvor afdelingen er placeret, hvad I er for en afdeling og hvem I er fagligt og socialt.

Vi tilbyder

Her fremhæver du forskellige attraktive elementer på arbejdspladsen. Nævn evt. sundhedsordningen, flekstid, kulturen og frynsegoder.

Løn- og ansættelsesvilkår

Her bekskriver du kort, hvordan lønnen fastsættes.

Yderligere oplysninger

Her skriver du evt. hvornår der forventes at blive holdt ansættelsessamtaler og om I ønsker uddannelsesbeviser, anbefaling etc. vedlagt.

Vær opmærksom på, at oplysninger som ansættelsesfrist, kontaktperson og andre oplysninger, som du angiver via de øvrige felter her på siden, automatisk kommer til at stå i en samlet kasse nederst i annoncen.

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
99667000
Adresse
9620 Aalestrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-07-2018
Kviknummer:
LJA-63483371
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Socialvæsen,
Sundhed
Lignende job
Nordisk Erhvervs Partner
Hjørring, Nordjylland
Frist:
17-11-2018
DAMGAARD OLESEN INVEST ApS
Nordjylland
Frist:
17-11-2018
Job fra denne arbejdsgiver
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist: 
19-11-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.