Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
ROCKWOOL

ROCKWOOL

|
Nordjylland
|
Indrykket 06-07-2017

Smed

ROCKWOOL i Ø. Doense søger en smed ti l vores vedligeholdelses-afdeling.

Vi søger en medarbejder, der er uddannet indenfor det sorte fag f.eks. klejnsmed, mekaniker, maskinarbejder eller lignende.

Vi lægger vægt på, at du kan planlægge og arbejde selvstændigt du vil på sigt få ansvaret for vedligeholdelsen af et fast område. Det forventes, at du er god til at samarbejde, da der vil være mange opgaver på tværs af ansvarsområderne.

Du kommer til at indgå i vores mekaniske afdeling, der bestå af 17 mand og du skal være indstillet på at arbejde på 3-holdsskift . Weekendarbejde kan og vil forekomme. Du skal være klar til aktivt at deltage i en travl hverdag med mange udfordringer, og du skal være i stand til at tage fat, når det brænder på. Ærlighed, pålidelighed og stabilitet er egenskaber, som vi lægger stor vægt på.

Vi ønsker: Gode dansk- engelsk- og matematikkundskaber samt et vist kendskab til IT. Erfaring fra en produktionsvirksomhed er også en fordel.

Vi tilbyder: En spændende og afvekslende hverdag med mange udfordringer, hvor du kan være med til at sætte præg på fremtidens ROCKWOOL. Og ikke mindst tilbyder vi en flok gode kolleger, som tager godt imod dig.

Ansøgning:
Send os din ansøgning snarest muligt via mail til HR Partner Helle Brusgaard mail: helle.brusgaard@rockwool.com

Du er velkommen til at kontakte værkfører Jakob Levring Andersen for evt. yderligere oplysninger på tlf. 46 55 94 66 / mail jakob.andersen@rockwool.com eller vedligeholdelseschef Jan K.V. Pedersen på tlf. 46 55 94 70 /mail Jan.K.V@rockwool.com

Tiltrædelse:
primo august, aftales endeligt i forbindelse med ansættelsen.

I ROCKWOOL koncernen ønsker vi at berige livet for alle, der kommer i kontakt med vores løsninger. Vores ekspertise er perfekt egnet til at tackle mange af nuti dens største udfordringer indenfor bæredygtighed og udvikling - fra energiforbrug og støjforurening til brandsikkerhed, vandmangel og oversvømmelse. Vores sortiment af produkter afspejler mangfoldigheden af verdens behov samtidig med, at vi støtter vores interessenter i at reducere deres eget CO2-fodaft ryk. Stenuld er et alsidigt materiale og danner grundlaget for alle vores virksomheder. Med ca. 10.500 entusiatiske kolleger i 38 lande, er vi verdensledende inden for stenuldsløsninger. Alt fra bygningsisolering til akustiske lofter, ydre beklædningssystemer til gartneriløsninger,
konstruerede fibre til industriel brug, isolering til procesindustrien og marine/off shore. Vi vil gerne have dig med på holdet!

Du kan læse mere på vores hjemmeside www.rockwool.dk

Kontakt
Kontaktperson
Jakob Levring Andersen
Tlf:
4655 9466
Adresse
Rockwoolvej 2
9500 Hobro
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-07-2017
Udløber:
05-08-2017
Kviknummer:
LJA-47498074
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
SJØRRING MASKINFABRIK A/S
Thisted, Nordjylland
Frist:
08-06-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.