Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hals Skole

|
Nordjylland
|
Indrykket 29-05-2018

Skolesekretær - en fast halvtidsstilling

Da vores sekretær af private årsager har sagt sin stilling op, søger vi en ny sekretær på halv tid pr 1/8 – 2018. Stillingen er på 18,2 løntime. 19,5 tilstedeværelsestimer
 
Den halve stilling skal både kombinere og supplere en stilling på 37 timer, i hvilken vores lokale erfarne sekretær er ansat. Den samlede arbejdssammensætning bliver således ca. 1,5 sekretær, der skal betjene 3 skoler – nemlig Hals, Ulsted og Hou Skole.
 
Kombinationen og strukturen har fungeret optimalt og med succes i et skoleår, og vi ser frem til fortsat at udvikle dette samarbejde mellem de tre skoler på det administrative plan med en ny sekretær på halv tid.
Vi søger således en sekretær, der kan se muligheder og som kan være med til at nytænke og optimere de administrative arbejdsgange til glæde for alle tre skoler.
 
De tre skoler har i forvejen et tæt samarbejde, og alle tre skoler vil gerne optimere dette samarbejde og b.la. lade det administrative plan være udgangspunkt og grundlag for dette.
 
Værdimæssigt ligger de tre skole tæt op af hinanden, og her vil det nye administrative samarbejde givet vis komme til at udbygge dette. Vi anser alle en skolesekretærstilling som en meget vigtig post på en skole – blandt andet i forhold til kommunikation og som kulturbærer på en arbejdsplads. I denne nye sammensætning bliver begge sekretærer således både kulturbærere for tre arbejdspladser samt anledning til at knytte skolerne sammen.
 
Hovedarbejdspladsen er Hals Skole, men der er også få korte perioder, hvor arbejdsstedet bliver Hou eller Ulsted Skole. Dette forekommer, når det giver mening i forhold til arbejdsopgaverne.
 
Faktuelt kan arbejdsopgaverne bestå af:
Telefontid og -besvarelse for alle tre skoler, administration af skolepostkasser, elevadministration, administration i forhold afgangsprøver, intern og ekstern kommunikation mv.
I øvrigt kan man regne med, at der i begyndelses af et nyt ansættelsesforhold bliver arbejdet med en fordeling af arbejdsopgaverne ift. den nyansattes erfaring og kompetencer.
 
For yderligere information henviser vi til skolens hjemmeside, og endvidere kan yderligere oplysninger fås ved at henvende sig til skolen 9982 4025 , skoleleder Per Bødker Andersen 3026 1944 eller viceskoleleder Lene Vilsgaard 6089 3861 .
 
Ansøgningsfrist torsdag d. 21. juni.
Samtaler forventes torsdag d. 28. juni

Forud for endelig ansættelse indhentes der børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob.aspx?ofirid=ddcc2da7)

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
99824025
Adresse
9370 Hals
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-05-2018
Kviknummer:
LJA-61768602
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Undervisning og pædagogik
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Dus A - Byplanvejens Skole
Aalborg, Nordjylland
Frist:
23-09-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.