Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rebild Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 09-05-2018

Skolepædagog til Skørping Skole

Vi søger en erfaren og relationskompetent skolepædagog til indskolingen på fuld tid, der gennem kreativitet, varme og humor tør sætte sig selv i spil med henblik på at skabe et godt fagligt og socialt læringsmiljø for skolens børn, og som vil indgå i et konstruktivt samarbejde med kolleger og forældre.

Timefordelingen vil være 25 timer i skolen og de resterende 12 timer i SFO’en.

Skørping Skole ligger dejligt placeret i Rold Skov og alligevel tæt på både by og station. Skolen har tre/fire spor med ca. 720 elever fordelt på 0.-9. årgang, hvoraf de 250 børn går i SFO/klub, samt specialklasserne AK og Skoven. Vi er en udviklingsorienteret skole, der arbejder med bl.a. Læring i Bevægelse, Drøn på Skolegården, udeskole, systemisk teori og praksis m.m.

Da skolen ligger i Rold Skov, er vi meget optaget af, at udnytte alle de muligheder, der ligger i uderummet med henblik på at øge og forbedre børnenes faglige og sociale kompetencer. Dette arbejde understøttes i SFO'en, der er DGI-certificeret, hvor der arbejdes med bevægelse i udemiljøet. Derfor forventer vi, at du både har lyst og kompetencer til at arbejde i dette felt.

Skolen er afdelingsopdelt, hvor vi arbejder i selvstyrende årgangsteams. Man er som årgangspædagog tilknyttet hele årgangen og ikke blot en klasse. Det betyder også, at ugerne ikke altid ligner hinanden. I stedet skaber det mulighed for at få en mere varieret hverdag for både børn og voksne.

Tiltrædelse den 1. august 2018 – og du kan få yderligere oplysninger ved at kontakte afdelingsleder Jens Lund Jensen på tlf. 24 43 88 47.

Se også skolens hjemmeside http://www.skoerpingskole.dk

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Rebild Kommune indhenter børne- og straffeattest.

Ansøgningsfrist fredag den 1. juni 2018 kl. 12.00.

Samtaler forventes afholdt i uge 24.

Kommunen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, og opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
-
Adresse
9520 Skørping
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-05-2018
Kviknummer:
LJA-60651143
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Undervisning og pædagogik
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Ford Nykøbing Mors
Morsø, Nordjylland
Frist:
24-09-2018
Ford Nykøbing Mors
Morsø, Nordjylland
Frist:
24-09-2018
Job fra denne arbejdsgiver
Rebild, Nordjylland
Frist: 
03-10-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.