Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dus A - Skansevejens Skole

|
Nordjylland
|
Indrykket 08-05-2018

Skoleleder til Skansevejens Skole

Skoleleder til Skansevejens Skole

Skansevejens Skole søger en skoleleder med start pr. 1. august 2018

Om skolen
Skansevejens Skole har ca 530 elever fordelt på 0. - 9. årgang, 80 medarbejdere og et ledelsesteam bestående af skoleleder, viceskoleleder og DUS-indskolingsleder.
Skolens medarbejdere er organiseret i medledende teams. Derudover er skolen afdelingsopdelt i indskoling, mellemtrin og overbygning, hvor der i indskolingen er lokalefællesskab for skole og fritidsordning. Skolen er en del af Aalborg skolevæsen, som arbejder udfra Learning Pipeline.
Skansevejens Skole er beliggende i Nørresundby midtby i bygninger, der kan dateres tilbage til 1896. Der har gennem de seneste mange år været en stigende tilgang af elever til skolen. De ældre fysiske rammer er efterhånden udnyttet til sidste m2, men indenfor en periode på ca 5 år flytter alle skolens børn, hele personalegruppen og ledelsen ind på den splinter nye skole med beliggenhed på Stigsborg Brygge.
Med udbygningsplanen for Nørresundby havnefront vil tilflytningen til det nye boligområde Stigsborg Brygge øge børnetallet i skoledistriktet betydeligt og det forventes, at skolen på Stigsborg på sigt skal kunne rumme omkring 1100 elever. Man har fra politisk side valgt at inddrage Skansevejens Skoles skolebestyrelse, ledelse og medarbejdere fra projektets helt spæde start. Det betyder, at du som ny skoleleder bliver en betydningsfuld del af en spændende visionsproces.

Hvad kendetegner skolen
Skansevejens Skole er først og fremmest kendetegnet ved medledelse og en velfungerende samarbejdskultur, der giver et stærkt professionelt arbejdsfællesskab på tværs af alle faggrupper med en fælles vision om at skolen skal være:
Et godt sted at være for at lære

Vi er stolte af vores skole og arbejdsplads. Alle ansatte arbejder i medledende teams og har et stort engagement og ejerskab for skolens udvikling og levering af kerneydelser til kerneopgaven. Vi har fokus på et fælles sprog og ansvar, selvom de mange opgaver på skolen ikke alle er lige tætte på kerneopgaven.
Forældresamarbejdet er en vigtig del af vores dagligdag, og vi arbejder og udvikler
hele tiden på at have et ligeværdigt og konstruktivt skole-hjem-samarbejde, hvilket også samarbejdet i skolebestyrelsen viser.
Vi fortæller gerne den gode historie om vores skole, og vi går åbent i dialog og samarbejde med omgivelserne for at skabe nutidens skole.
Vi forventer, at Skansevejens Skole i 2023 vil have en ny beliggenhed på Stigsborg Brygge hvilket betyder, at  ovenstående vil være en af grundpillerne i at skabe en ny og større skole over tid.

Vi søger en skoleleder, der kan se sig selv i:
Udvikling & forankring
Vi ønsker en skoleleder der med afsæt i skolens værdier og  pædagogiske tilgang, kan videreføre og udvikle skolens praksis, hvor hverdagens omdrejningspunkt er vores børns trivsel, læring og udvikling. Derfor er det skolelederens primær opgave at skabe rammer og betingelser for, at skolens personale kan omsætte skolens vision til daglig praksis og løbende evaluere og udvikle disse med personalet og skolebestyrelsen.
Der vil i de kommende år være en helt særlig opgave i at skabe en succesrig proces i forbindelse med den fremtidige flytning af den pædagogiske praksis til en helt ny skole - hvor udvikling og forankring handler om både at være modig og kreativ tænkende, men også at kunne værne om de nuværende kulturbærende elementer, som skaber kvalitet i trivsel- og læringsmiljøet på Skansevejens skole.

Lederskab og ledelse
Godt lederskab er for os baseret på tillid og dialog.
Det er vigtigt, at vores kommende skoleleder kan omsætte intentionen om godt lederskab til faktuel god ledelse. Det betyder, at du gennem involverende processer kan og vil skabe grobund for personalets engagement og ejerskab til hele skolens virke både på kort og lang sigt.
Vi har brug for en leder, der med et positivt og åbent mindset kan udføre praksisnær ledelse, men samtidig kan løfte blikket visionært og tegne det store fremtidsbillede, der skaber tydelig retning.
Vi søger en leder med stærke organisatoriske kompetencer og med et fremadrettet fokus, som ambitiøst bevæger organisationen i takt og i overensstemmelse med omverdenen.
Overordnet skal skolens leder evne at arbejde med pædagogiske, administrative, personalemæssige og strategiske ledelsesopgaver ud fra en bevidsthed om områdernes forbundethed.
Det betyder, at vi søger en skoleleder der:

  • dedikeret påtager sig lederskab
  • kvalificerer sine beslutninger gennem praksis
  • har stærke relationskompetencer

Du er velkommen til at kontakte:
DUS-indskolingsleder Birgitte Schouw Pedersen 99 82 45 20 / 71 72 30 79
Skolebestyrelsesformand Lars Kruuse Frandsen 20 94 25 55

Ydermere kan du kontakte skolechef Jakob Ryttersgaard på 93 52 00 44 eller sektorleder Brian Klitgaard 93520045


Forud for endelig ansættelse indhentes der børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.     
  •  

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob.aspx?ofirid=7dc08c43)

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
99824520
Adresse
9400 Nørresundby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-05-2018
Kviknummer:
LJA-60604417
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling,
Ledelse
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
AktivPersonale A/S
Hjørring, Nordjylland
Frist:
05-10-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.