Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sindal Skole

Sindal Skole

|
Nordjylland
|
Indrykket 05-08-2017

Skoledistriktsleder

til Sindal Skole

Hjørring Kommune er med sine mere end 65.000 indbyggere den anden største kommune i Nordjylland. Hjørring Kommune er centralt placeret i Vendsyssel og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa. Kommunen er kendt for sin smukke og barske natur, for et spændende kulturliv og for at være en progressiv og udviklingsorienteret kommune med en professionel tilgang i et uhøjtideligt miljø.

Skoledistriktsleder
Sindal Skole - en unik skole i et fælles skolevæsen

Kan du levere kvalificeret ledelse i en stor organisation, hvor både den daglige decentrale drift og de kommunale strategiske drøftelser vægtes? Kan du indtage ledelsesrummet lokalt og kommunalt, og har du lyst til at lede en stor skole med flere undervisningssteder og forskellige lokale virkeligheder? - så er jobbet pa Sindal Skole måske noget for dig.

Sindal Skole

Sindal Skole har undervisningssteder i henholdsvis Sindal, Lendum og Bindslev. Skoledistriktet er beliggende i kommunens østligste del. Pa skolen er der ca. 140 medarbejdere, som alle har stort fokus pa skolens kerneydelse, og arbejder pa tværs af såvel skoler som faggrupper, for at understøtte størst mulig læring og trivsel for skolens elever. Skolen har fokus på at videreudvikle sig som et professionelt læringsfællesskab med høj professionel kapital.

Skolens ledelse
Ledelsen består - udover skoledistriktslederen - af fem skoleledere, en administrativ leder og en teknisk serviceleder, der hver især refererer til skoledistriktslederen, og som hver for sig har det ledelsesmæssige ansvar for en del af skolens virksomhed. Der er etableret et tæt samarbejde i ledelsen der, hvor lederne kan trække pa samme hammel.

Det fælleskommunale sigte
Udover eget ledelsesteam bliver du en del af både Børne- og Undervisningsforvaltningens strategiske lederforum og skoledistriktslederteamet, hvor det forventes, at du indgår som en aktiv teamplayer og udnytter de muligheder, der er i det dobbelte lederskab til fulde, så indsatser i både Sindaldistriktet og i den mere brede kommunale kontekst prioriteres.

Skoleudvikling
Sindal Skole er en udviklingsorienteret skole, der gennem de seneste år har igangsat flere spændende projekter både internt pa skolen og i et tæt samarbejde pa tværs af Hjørring Kommune. Både inklusionsdagsordenen og arbejdet med de professionelle læringsfællesskaber er i fokus. Samtidig har skolen de seneste år blandt andet etableret et udvidet samarbejde med dagtilbudsomradet og skabt faglinjer i udskolingen.

Den ønskede profil

Den kommende skoledistriktsleder har en relevant lederuddannelse, indgående kendskab til folkeskolens kerneopgave, kerneydelse og drift samt flere års ledelseserfaring. Som skoledistrikts-leder formår du at mestre det strategiske ledelsesarbejde pa både et lokalt og et kommunalt niveau, du evner at oversætte politiske tanker og beslutninger til ledelsesmæssig praksis, du balancerer dialog og beslutning, og du kan med naturlig autoritet skabe følgeskab i hele organisationen.

Læs mere om stillingen i det uddybende notat pa Hjørring Kommunes hjemmeside og pa www.mercuriurval.dk.

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV pa www.mercuriurval.dk   (referencenummer: DK-03570). Ansøgningsfristen udløber den 1. september 2017, kl. 10.00.

Kontakt
Kontaktperson
Jesper Madsen
Tlf:
22898525
Adresse
Islandsgade 21
9870 Sindal
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-08-2017
Udløber:
01-09-2017
Kviknummer:
LJA-48262685
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Offentlig,
Undervisning og pædagogik
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Ikea
Aalborg, Nordjylland
Frist:
22-07-2018
Siemens
Aalborg, Nordjylland
Frist:
09-08-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.