Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

DTU Aqua

|
Nordjylland
|
Indrykket 03-07-2018

Skibsfører


DTU Aqua - Institut for Akvatiske Ressourcer under Danmarks Tekniske Universitet, søger en skibsfører til havundersøgelsesskibet DANA, som har hjemhavn i Hirtshals.

Jobbet

Som skibsfører er du sammen med din skibsførerkollega leder af Havundersøgelsesskibet DANA, med ansvar for personale, institut (rederi), drift, vedligeholdelse af materiel og fornyelse af certifikater for skibet. Skibsføreren er ansvarlig for at nationale og internationale love overholdes, og du skal sikre den fulde implementering af ISM/ISPS/MLC mv. samt at rederiets politikker efterleves. Din nærmeste overordnede er Fleet Manageren for DTU Aquas landbaserede rederifunktion.

Skibsføreren er ansvarlig for DANA's økonomi. Du skal, i samarbejde med sektionsleder for Maritime Service, udarbejde budgetter for skibets drift og vedligeholdelse, samt sikre, at budgetterne overholdes. Skibsføreren planlægger desuden fremtidige togter i samarbejde med forskere og den øvrige rederiledelse.

Som skibsfører er du en del af rederiledelsen og har dermed indflydelse på rederifunktionens udvikling. Du forventes derfor at bidrage til en generel reorganisering af skibsdriften i DTU Aqua, idet der bl.a. arbejdes med aktuelle planer for fornyelse af instituttets skibstonnage. Det forventes, at bemanding og drift af instituttets større skibe betragtes som en samlet opgave, hvilket stiller krav til fleksibilitet og administrativ koordinering på tværs af hele instituttet.

Vores forventninger til dig

  • Uddannelse som skibsfører eller skibsofficer (dual officer), og efter relevant erhvervserfaring (sejlads) have opnået sønæringsbevis som skibsfører
  • Gyldigt GOC radiocertifkat (GMDSS), ECDIS typespecifik TRANSAS, Brandleder, Sygedomsbehandler kiste A, §16 kursus, Søsikkerhedskursus og flåde/MOB kursus. Du skal desuden have et gyldigt sundhedsbevis for søfarende (uden begrænsninger)
  • Du har personlige, ledelsesmæssige og faglige kvalifikationer der matcher jobbeskrivelsen, og meget gerne med erfaring indenfor arbejde på forskningsskibe eller andre specialskibe
  • Stærk på personale- og sikkerhedsledelse
  • Grundigt kendskab til al relevant lovgivning inden for området
  • Du skal være fleksibel og have gode samarbejdsevner og kunne skabe motivation hos medarbejderne
  • Du skal have interesse for drift af skibet og for de tilknyttede praktiske og administrative opgaver samt for marinforskning
  • Endelig lægges der stor vægt på en positiv holdning overfor skibets besætning og det videnskabelige personale, således at skibsføreren medvirker til et godt arbejdsmiljø om bord. Du skal således evne at uddelegere opgaver og ansvar.

Vi tilbyder

Ansvar og indflydelse, også på strategiske niveau. Stor alsidighed i opgavetyper og mulighed for at være drivkraft i et moderne forskningsskibsrederi, der kan operere i det fremtidige åbne chartermarked. Inspirerende samarbejde med mange faggrupper og nationaliteter. Mulighed for efteruddannelse og personlig udvikling. En arbejdsplads hvor de overordnede resultater er samfundsgavnlige og funderet i et etisk grundlag.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker på individuelle vilkår. Tjenestestedet vil være DTU Aqua, havundersøgelsesskibet DANA beliggende i Hirtshals, men der kan forekomme tjeneste på andre af DTU Aqua's skibe.

Samtaler forventes afholdt i uge 36.

Ansøgning og kontakt Vi skal modtage din online ansøgning senest den 31. august 2018. Åbn linket "ansøg online" udfyld ansøgningsformular samt vedhæft ansøgning, CV og anden relevant dokumentation.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte, HR Partner Allan Hurup på ahpe@adm.dtu.dk eller Fleet Manager Jesper Rasmussen på jbro@aqua.dtu.dk

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

DTU Aqua gennemfører forskning, rådgivning og uddannelse inden for bæredygtig udnyttelse af levende ressourcer i hav og ferskvand, akvatiske organismers biologi og økosystemers udvikling samt integrationen i økosystembaseret forvaltning. Instituttet dækker et bredt felt af naturvidenskabelige og tekniske kompetencer og har et omfattende samarbejde med andre danske og udenlandske forskningsinstitutioner. DTU Aqua har ca. 250 ansatte, hvoraf omkring en trediedel er videnskabelige medarbejdere. Instituttet har arbejdspladser i Charlottenlund, Hirtshals, Silkeborg og Mors samt på havforskningsskibet DANA. Læs mere på www.aqua.dtu.dk http://www.aqua.dtu.dk

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 11.200 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 6.000 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
-
Adresse
9850 Hirtshals
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-07-2018
Kviknummer:
LJA-62979807
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Transport og logistik
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
VILS TEGLOVERLIGGERE A/S
Morsø, Nordjylland
Frist:
30-10-2018
Botilbud Aalborg
Aalborg, Nordjylland
Frist:
20-11-2018
Job fra denne arbejdsgiver
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.