Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Wolf Marketing

|
Nordjylland
|
Indrykket 10-08-2017

Skab karriere i Wolf Marketing

Er du velsignet med et velsmurt stemmebånd, forstår du at give den bedste rådgivning og mestrer du kunsten at opsøge erhvervskunder? Så er det dig, vi mangler!

Til vores afdeling I Aalborg søger vi nye kollegaer, der bliver tændt af et arbejde i højeste gear og som har fokus på resultater. Du vil via telefonen skulle opsøge nye potentielle erhvervskunder, samt på sigt skulle håndtere mersalg af vores eksisterende kunder. Du vil sidde med segmentet small account hvor målgruppen er 1-19 ansatte.

Med salget som drivkraft
Som sælger hos os bliver din væsentligste opgave kontakten og dialogen til kunderne. Vi arbejder med opsøgende salg, hvilket vil sige, at vi ikke venter på at kunderne kommer til os, men at vi gør en aktiv indsats for at komme til dem. Derfor er det en nødvendighed, at du kan tale med alle, og er motiveret for at levere resultater samtidig med at du forstår at yde den rette rådgivning og service.

Sælgeren med et stort jagtinstinkt og stor vindermentalitet
Det er en stor fordel, hvis du har salgserfaring fra f.eks. detail, opsøgende telefonsalg eller promotion jobs, men vigtigst er det, at du er den fødte vinder og drevet af salg!

Vi lærer dig grundigt op, så du ved præcis, hvad der skal til for at få succes hos os. Vi holder løbende samtaler omkring din udvikling og resultater og sætter actions på, så du hele tiden bliver bedre til det gode salg hvor kunden er i centrum. Vi måler dig dagligt på dine indsatser, da det er dem der skal sikre dig dine resultater.

Om dig
Som person har du et højt energi niveau og gå på mod, og lader dig ikke slå ud af afvisninger. Du skal være målrettet og gå efter dine daglige mål hver dag. Du skal hver dag være klar til jagten på det næste salg og jagten på at sikre den bedste kundeoplevelse. Til gengæld for din motivation og dedikation tilbyder vi dig en særdeles attraktiv lønpakke.

Arbejdstiderne er mandag til torsdag fra 08:30 til 16:30 og fredag 08:30 til 15.30.

Hvis du har lyst til, at udvikle dig i en stærk virksomhed i vækst og brænder du for at komme til at arbejde hos os, så send os et CV og en motiveret ansøgning snarest muligt.Dino Krupic
Adm. Direktør – Wolf Marketing
60173578
DK@wolfmarketing.dk

Kontakt
Kontaktperson
Dino Krupic
Tlf:
60173578
Adresse
9400 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-08-2017
Kviknummer:
LJA-48418924
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Boligforeningen Fredensbo
Brønderslev, Nordjylland
Frist:
04-12-2017
Circle K
Nordjylland
Frist:
30-11-2017
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.