Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

BENTAX ApS

|
Nordjylland
|
Indrykket 13-07-2018

Servicetekniker til Nordjylland

Er du serviceminded udover det sædvanlige, har du teknisk snilde og god (kaffe) smag? -Ja, så skal du se her

 

Vi får stadigt mere og mere travlt, så vi søger endnu en gang to nye teknikere til vores serviceteam. Med reference til vores servicechef vil du blive en del af et dynamisk og kompetent teknisk team, som står for installation, servicering og reparation af kaffemaskiner samt vending udstyr ved vores kunder.

 

Du vil arbejde ud fra egen bopæl, og din hverdag vil foregå hos kunderne, hvor du vil udføre de opgaver, der er. Du vil blive en del af et stærkt og engageret hold med mange års erfaring, som vil støtte dig i din hverdag.

 

Hvis du skal have succes i dette job er det vigtigt, at du er fleksibel og trives med en hverdag, som altid byder på nye udfordringer. Herudover skal du være serviceminded og imødekommende. Vi forventer, at du er en god kollega og ikke er bange for at træde til, såfremt en kollega skulle have behov for hjælp.

 

Det er en klar fordel, hvis du har branchekendskab eller kendskab fra en lignende branche, men ikke et krav. Du skal have teknisk indsigt og interesse i elektronik og mekanik. Måske har du en faglig uddannelse som elektriker eller lignende. Uanset hvilken baggrund du har, vi du skulle gennem en del tekniske træning inden du bliver sendt ud på egne ben.

 

Du kan kommunikere på dansk – både i skrift og tale. Du kan læse og forstå engelsk. Du kan arbejde selvstændigt og struktureret og har it-kendskab på brugerniveau.

 

Du skal arbejde i Hovedstadsområdet eller i Nordjylland, så det er en fordel, at du bor i et af de områder.

 

Stillingen er et fuldtidsjob, og du kommer til at indgå i en vagtordning.

 

Lyder dette som jobbet for dig, så send din ansøgning og CV til Mette Kaa rsberg på mk@bentax.dk. Ansøgningsfrist er 15 august 2018.

 

Vi ønsker stillingerne besat, når den rigtige kandidat er fundet og venter gerne på den rette.

 

Relevante spørgsmål kan stilles til Mette Kaarsberg på tlf. 2764 2622 eller mk@bentax.dk

 

Bentax er en af landets førende virksomheder inden for kaffebranchen. Vi har gennem en årrække specialiseret os i at levere højkvalitets kaffeløsninger til caféer, restaurationer og arbejdspladser over hele Danmark. Med fokus på kvalitetsudstyr, højt serviceniveau og nøje udvalgte råvarer arbejder vi i Bentax ud fra devisen, at ”Alle fortjener en god kop kaffe”.

Bentax har 50 ansatte, hovedsæde i Aalborg og kontor i Hvidovre.

 

Kontakt
Kontaktperson
Mette Kaarsberg
Tlf:
98103210
Adresse
9220 Aalborg Øst
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-07-2018
Kviknummer:
LJA-63330788
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk,
Industri & Håndværk
Lignende job
THOMAS NIELSEN & SØN LENDUM A/S
Hjørring, Nordjylland
Frist:
27-11-2018
THOMAS NIELSEN & SØN LENDUM A/S
Hjørring, Nordjylland
Frist:
27-11-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.