Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

MatchMind AS

|
Nordjylland
|
Indrykket 11-09-2017

Servicechef til ventilation hos Technor ApS i Hobro

Har du lyst til at bygge en serviceafdeling op og være leder for 3 serviceteknikere?

Technor ApS vil styrke deres serviceafdeling og søger derfor en dygtig teknisk servicechef, der har viden omkring ventilation, og som evner at strukturere, udvikle og lede en serviceafdeling. Der er i dag 3 serviceteknikere, som hjælper eksisterende kunder i hele Danmark og Europa. Salget af ventilationsanlæg er stigende, og Technor mærker en stor efterspørgsel på deres kundetilpassede løsninger. Derfor har virksomheden endnu mere fokus på servicedelen og vil styrke indsatsen på området.

Technor har siden 1998 leveret og monteret procesventilation, støvsugningsanlæg, svejserøgsudsugning, filteranlæg, komfortventilation og ydet service til træ-, metal-, plast- og fødevareindustrien.

Hos Technor betragtes service som en af kernekompetencerne, hvor opgaverne følges til dørs med en service, der sikrer stabil drift og minimal vedligehold på de anlæg, de leverer.

Hvad får du i stillingen?

Du vil selvstændigt være med til at sætte dit præg og personlige aftryk på serviceafdelingen. Med din erfaring og viden skaber du en platform for serviceteknikerne, så der leveres ydelser i verdensklasse til kunderne.

Serviceafdelingen har et stort vækstpotentiale, og din indsats er en vigtig del i denne udvikling. Du får handlefrihed til at føre dine ideer ud i livet, og samtidig kan du søge inspiration hos dygtige kollegaer, som har mange års erfaring fra branchen. Din base bliver i Hobro, men du vil efter behov besøge afdelingen i Sorø, så der opnås faglig sparring og udveksles erfaringer på tværs.

Om jobbet

I starten er dine opgaver at strukturere arbejdsprocesser og procedurer for serviceaftaler samt lave ressourcefordeling og strømline afdelingen. Som servicechef har du det forkromede overblik og ansvar for afdelingen, og du har den daglige dialog med serviceteknikere og kunder.

Dine arbejdsopgaver foregår primært på kontoret, men der er også kundebesøg i forbindelse med gennemgang af serviceaftaler. Dette er ofte i samarbejde med en salgsingeniør ved opstart af nye aftaler, og alene ved eksisterende kunder.

Du får ansvaret for at serviceopgaverne hos afdelingens kunder eksekveres og koordinerer ressourcerne internt så aftaler overholdes.

Derudover er dine opgaver, at:

 • Udarbejde tjeklister, systemer og kalenderstyring til serviceafdelingen
 • Besøge eksisterende kunder og håndtere serviceaftalerne
 • Strukturere og systematisere arbejdsgangene i serviceafdelingen
 • Sparre proaktivt med teknikere og kunder på løsninger, der sikrer en værdiskabelse
 • Være med i processen omkring nyansættelser i afdelingen

 • Dine kvalifikationer

  Du har erfaring og kendskab til ventilation - gerne som enten servicechef, servicetekniker eller projektleder. Du brænder for at skabe struktur i en serviceafdeling og gøre den effektiv og veldrevet. Du trives med at optimere processer og ligeledes være den motiverende leder der skaber et godt arbejdsmiljø, men også bidrager med viden og energi til resten af organisationen.

  Du kan både arbejde selvstændigt og indgå tværfagligt med dine kommende kollegaer, og du skaber et godt miljø med din personlighed og positive dialog.

  Du er fortrolig med IT, Excel og god til dansk og engelsk i skrift og tale.

  Du tilbydes

  Mulighed for at skabe en unik serviceafdeling, hvor du kan sætte dit personlige præg på dagligdagen og udvikle afdelingen. Du bliver samtidig del af en mindre virksomhed med en flad organistation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor resultatet måles på tilfredse kunder og medarbejdere.

  En attraktiv lønpakke efter kvalifikationer.

  Vi holder løbende samtaler, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Niels Møller på 30214515. Opstart er 1. november eller efter aftale.

  ----------------------  Technor ApS har eksisteret siden 1998 og har kontor og værksted i Hobro samt en afdeling på Sjælland. Virksomheden leverer og monterer procesventilation, støvsugningsanlæg, svejserøgsudsugning, filteranlæg, komfortventilation og service til træ-, metal-, plast- og fødevareindustrien og er med deres viden og mange år i markedet blandt de førende i branchen.

  Læs mere på www.technor.dk

  Kontakt
  Kontaktperson
  Niels Møller (Direkte)
  Tlf:
  70702333
  Adresse
  9000 Aalborg
  Danmark
  Praktisk information
  Oprettet:
  11-09-2017
  Kviknummer:
  LJA-49301374
  Jobtype:
  Fuldtid
  Arbejdsområde:
  IT,
  Ledelse,
  Ingeniør og naturvidenskab,
  Industri & Håndværk,
  Tele
  Beliggenhed
  Beregn rute-/rejseplan
  Fra:
  Til:
  Lignende job
  Aalborg Kommune
  Nordjylland
  Frist:
  20-03-2018
  EXO ARNVIND
  Aalborg, Nordjylland
  Frist:
  20-03-2018
  Job fra denne arbejdsgiver
  Aalborg, Nordjylland
  Frist: 
  13-04-2018
  Aalborg, Nordjylland
  Frist: 
  05-04-2018
  Aalborg, Nordjylland
  Frist: 
  02-04-2018
  Aalborg, Nordjylland
  Frist: 
  26-03-2018
  Aalborg, Nordjylland
  Frist: 
  13-03-2018
  Aalborg, Nordjylland
  Frist: 
  13-03-2018
  Aalborg, Nordjylland
  Frist: 
  21-02-2018
  Opret dit CV

  Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

  Få en jobagent

  Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.