Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aalborg Energi Holding A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 03-11-2017

Senioranalytiker til Energihandel


Aalborg Energikoncern søger Senioranalytiker til Energihandel

  • Karrierestilling i moderne energikoncern
Aalborg Energikoncern er en nyetableret koncern, som samler Aalborg Kommunes produktion og distribution af varme samt produktion af elektricitet til el-markedet. Energikoncernen beskæftiger i dag omkring 200 dygtige og dedikerede medarbejdere. Virksomheden producerer og distribuerer el og varme med fokus på miljø og ser ind i en grøn omstilling af produktionen. Ambitionen er fortsat at levere stabil, effektiv – og ikke mindst miljøvenlig – el og fjernvarme til gavn for kunderne og vores fælles fremtid.

Om jobbet
Afdelingen "Energihandel" er en central afdeling i Aalborg Energikoncern, der har ansvaret for den daglige produktionsoptimering af koncernens produktionsanlæg. Afdelingens opgaver dækker over indkøb af brændsler, produktionsplanlægning og salg af el og systemydelser på elmarkedet. Afdelingen har desuden ansvaret for risikoafdækning af koncernens risici på energimarkederne, samt at udarbejde produktionsplaner for de kommende år.
Som Senioranalytiker, vil du få en central rolle i Energihandel og deltage i beslutninger om strategien både på kort sigt i spørgsmål om optimering af den daglige drift, og på lang sigt, hvor du f.eks. vil medvirke til at foretage investeringsberegninger og du vil få det primære ansvar for at afdække koncernens risiko på energimarkederne. Du vil blive en del af et nyt team vil få god mulighed for at præge dit eget job og udviklingen i afdelingen generelt.
Dine arbejdsopgaver vil blandt andet blive at:
  • Analysere og vurdere prisudviklingen på el- brændsels- og CO2-markederne
  • Fastlægge strategier og foretage risikoafdækning og indgå finansielle aftaler om prissikringer på energimarkederne
  • Medvirke til udarbejdelse af produktionsprognoser for koncernen
  • Håndtere aftaler med handelspartnere
  • Bidrage til strategier for salg af systemydelser til Energinet.dk
  • Udarbejde ledelsesrapportering vedrørende markedsmæssige risici og opfølgning på salg og produktion
  • Bygge og vedligeholde produktionsmodeller
  • Udarbejde ad hoc analyser og støtte resten af organisationen i forbindelse med investeringsberegninger
  • Supportere andre afdelinger i energimarkedsspørgsmål
Vi forventer
At du er økonom, matematikøkonom, ingeniør eller lignende og med flair for både teknik og økonomi. Du har 2-5 års erfaring fra energibranchen. Du har analytisk sans, er detaljeorienteret, med blik for helheden. Du har gode samarbejdsevner og kan lide at formidle skriftlige og visuelle budskaber. Du arbejder selvstændigt og ansvarsbevist og leverer til tiden. Du har en solid erfaring med IT, herunder Microsoft Excel og muligvis også VBA og SQL. Du har lyst til, og mod på, at indgå som en del af en ny afdeling og være med til at finde de rigtige løsninger på en bred vifte af udfordringer.

Vi tilbyder
En stilling med stor frihed og spændende og varierende opgaver i et godt arbejdsmiljø sammen med dygtige og hjælpsomme kolleger. Stillingen åbner op for særdeles gode karrieremuligheder, i kraft af, at den rette kandidat opnår en bred forretningsmæssig forståelse af alle aspekter i en moderne energikoncern. Arbejdsformen er uhøjtidelig og foregår i et teknisk miljø tæt på produktionen, med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Attraktive og fleksible vilkår med løn i forhold til kvalifikationer. Arbejdsstedet er Nefovej 50, 9310 Vodskov.

Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Energihandel, Mikkel Hesselbæk på telefon 27 87 57 52 eller mail mikkel.hesselbaek@aalborg.dk                       

Ansøgningen
Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler kontinuerligt, du skal derfor sende din ansøgning snarest muligt ved at klikke på "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er desuden muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.
 

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/

(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob.aspx?ofirid=03807579)

Kontakt
Kontaktperson
Mikkel Hesselbæk
Tlf:
27875752
Adresse
9400 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-11-2017
Kviknummer:
LJA-50739425
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Aalborg Kommune
Nordjylland
Frist:
10-04-2018
Dansk Supermarked
Hjørring, Nordjylland
Frist:
22-04-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.