Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aalborg Energi Holding A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 08-05-2018

SCADA specialist Aalborg Energikoncern


 
Aalborg Energikoncern er en nyetableret koncern, som samler Aalborg Kommunes produktion og distribution af varme samt produktion af elektricitet til el-markedet. Energikoncernen beskæftiger i dag omkring 200 dygtige og dedikerede medarbejdere. Virksomheden producerer og distribuerer el og varme med fokus på miljø og ser ind i en grøn omstilling af produktionen. Ambitionen er fortsat at levere stabil, effektiv – og ikke mindst miljøvenlig – el og fjernvarme til gavn for kunderne og vores fælles fremtid.
Produktionen af varme og el foregår primært på Nordjyllandsværket med omkring 50%. Endvidere leverer Aalborg Portland overskudsvarme med omkring 20% og Affaldsforbrændingen Reno Nord I/S med 20%. Sekundært råder Aalborg Energikoncern over et antal varmecentraler samt decentrale kraftvarmeværker, som også indgår i den samlede varmeproduktion.
 
SCADA specialist
Til at sikre stabil drift og valid, konsistent data
 
Aalborg Energikoncern har gennem de sidste år gennemført en større organisatorisk ændring og intern omstrukturering af opgaver. Som en følge af det og et øget strategisk fokus på området søges nu en medarbejder, der vil blive koncernens SCADA specialist i Net Drift afsnittet.
Nøglerolle i at sikre høj kvalitet og service
Dine ansvarsområder indbefatter drift og vedligeholdelse af afsnittets SCADA system samt support til dine kollegaer og til resten af koncernens daglige drift. Dine primære opgaver er:

 • Drift og vedligeholdelse af virksomhedens SCADA installationer
 • Kvalitetssikring og integration af valid, konsistent data fra overvågningsanlæg SCADA ABB 800xa
 • Systemansvar for Aalborg Varmes SCADA og SQL system
 • Projektering i elmæssige automationsprojekter, herunder programmering af PLC’er Siemens samt installation og indkøring af el- og styringsanlæg
 • Sikre opdateringer fra leverandører  samt indhente/opsamle input fra system og kollegaer og kontinuerligt analysere og videreudvikle systemet
 • Opsætning af rapporter, herunder også behovsanalyser og forventningsafstemning hos interne kunder
 • Samarbejde med leverandører, entreprenører, myndigheder og konsulenter
 • Sikre en god forbrugerservice i overensstemmelse med virksomhedens målsætning
På sigt vil du få mulighed for at indgå i tværorganisatoriske projekter med afsæt i dine kompetencer og præferencer. Yderligere foretages der kontinuerligt opgradering af systemer, hvor du også får en nøglerolle.
Solid erfaring og indblik i større SCADA systemer
Det er en fordel, hvis du har en uddannelse som professionsbachelor, ingeniør, procesteknolog eller tilsvarende. Vigtigst er dog, at du har solid, relevant erfaring og indblik i større SCADA systemer. Din erfaring har givet dig et velfunderet procesteknisk indblik, gerne fra energisektoren eller fra en produktionsvirksomhed. Du har endvidere kendskab til programmering af PLC’er Siemens og indkøring af el- og styringsanlæg. Yderligere er det en fordel, hvis du har erfaring med SQL databaser.
Du har stærke kommunikative kompetencer og er kendetegnet ved at være engageret, udviklingsorienteret og aktiv i at skabe et positivt arbejdsklima. Inden for dit eget ansvarsområde evner du at sætte retningen, ligesom du er garant for høj kvalitet i dine leverancer. Du er endvidere kendt for at følge dine opgaver til dørs og sikre, at alle relevante interessenter bliver inddraget undervejs.
Innovativt miljø og kompetente kollegaer
Som en del af Net Drift afsnittet, der dagligt arbejder med levering af varme til Aalborg Energikoncerns kunder, får du 31 kompetente kolleger, hvoraf 9 arbejder direkte med automation fra idé til idriftsætning. Din dagligdag bliver desuden præget af:

 
 • Spændende faglige udfordringer og høj grad af frihed under ansvar
 • Et velfungerende miljø med en uformel omgangstone og fokus på udvikling
 • Gode karrieremuligheder
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende aftaler.
Ansøgning og spørgsmål
Comentor håndterer rekrutteringsprocessen på vegne af Aalborg Energikoncern. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler kontinuerligt, du skal derfor sende din ansøgning snarest muligt ved at klikke på "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er desuden muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Headhunter Henrik Kildedal Mathiesen fra Comentor på tlf. +45 26 42 00 00.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob.aspx?ofirid=98722f27)

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
26420000
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-05-2018
Kviknummer:
LJA-60604421
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk,
Energi
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
AktivPersonale A/S
Hjørring, Nordjylland
Frist:
05-10-2018
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.